Birbucuk yıl suren araştırmalarım ve tabiki de kadınlar klubu sayesinde bende hayallerime kavuştum ,tek bildiğim kadınlar klubunu keşfetmesem imkanı yok karar veremezdim... tıpkı şu an ben birine solediğimde ayıplar gozle baktıkları gibi biri eskiden bana soylese benimde tuhafıma giderdi, ama burda cok normal birşey olduğunu her bayanın psikolojisini duzletmek icin yaptırabileceği birşey olduğunu anladım, once benimsedim bunu icimde, oyle karar aldım...

Bu surecte hep yalnızdım kimseyle paylaşamadım... annemle bile... hala da yalnızım bir ablam biliyor bir de arkadaşım, bu cok tuhaf bir duygu yıllarca hayal edip, hayal kırıklığı yaşayıp sonunda ulaşmak...burda hicbişey sanal değil, verilen destekler ve arkadaşlıklar gercek... dilerim herkes burayı keşfeder ve bu arkadaşlıklara katılır... goğuslerim kucuk diye cok dalga gecildim cok incindim zamanında hemde en hassas yaşlarımda...benim icin artık yeni bir donem başlıyor ...bunu herkesin yaşamasını ictenlikle dilerim... hayat kısa insan kendini nasıl mutlu hissedecekse oyle yaşamalı...biz mutlu olalım, kendimize değer verelim ki başkalarıda bize mutluluk verebilsin...

Bana destek olan, yardımıcı olan tum arkadaşlarıma teşekkur ediyorum, başta " arzum "olmak uzere... iyi ki varsın iyi ki varsınız