Arkadaşlar Adana'da hem meme buyutme hemde burun operasyonunu yapacak en iyi hekim kim acaba?Şuan Dr Ersal Kaya ve Dr Sadık Karakaya arasında kaldım.Bu hafta ameliyat olmam gerekir 2 hafta vaktim ve zaten burnumun alcısı ikle dışarda dolanma hissi beni korkutuyorErsal BEY Burun ameliyatına 2850,meme buyutmeye 4500 tl istedi,
ikisini aynı anda yaptırırsam ki benim tercihim bu biran evvel olsun bitsin fiyat olarak 6500tl istedi.kuzenim burun estetiğini ersal beye olmuş gayet hoş ve doğaldı.Arkadaşımda Sadık beye meme buyutme operasyonu yaptırmış memenin şekli inanılmaz guzel gorunuyor fakat iz kalmış ama arkadaşım kendi hatası olduğunu,dr kontrolune gitmemiş ve masajını yapmamış....arada kaldım anlayacağınız....Dr bana kas altı mentor marka ,damla madel silikonun uygun olduğunu soyledi.1.73 boyundayım ve 45 kiloyum goğus sıfır..meme ucundan ibaret anlıyacağınız..Kızlarrrr yardımınıza ihtiyacım vaaarHa bu arada ersal bey ayın 17sine randevu verdi 1 hafta kaybım var diye tereddut ediyorum ve yarında Sadık beyle goruşmeye gideceğim...hala arayıştayım anlayacağınız....(