Arkadaşlar merhaba
Ameliyat oncesi gerilim ve stres, ameliyat sonrası ağrı sızı, sonrası da arama ve telaş
Ameliyat olan arkadaşlarım da bu surecleri yaşamıştır eminim ki
Hepimize tekrar gecmiş olsunnn...

Şimdi gelelim konu başlığımıza. Malum, sporcu sutyenleri cıktıktan sonra, protez icin belli bir zaman gecene kadar balensiz sutyen kullanmamız gerekiyor. Ben bu sutyeni inanın cok aradım. Bir kere goğusler tam şekillerini almadığı icin, lazer kesim balensiz sutyenler cok komik durdu bende.
Penti'nin ucgen bikini tarzında bir sutyeni var balensiz. Gayet hoş ama bunda da şu sıkıntım oldu. Aylarca sporcu sutyeni kullandıktan sonra, Penti'nin sutyeni cok hoş olmasına rağmen sanki cok acık kaldı cicişler.
Tabi bu arada La Senza, Ayyıldız ve Kom gibi markalara da baktım. Ve coğu artık balensiz sutyen uretmiyormuş.
Son care Marks & Spencer kaldı veeee Bingooo

Yaşadığınız ilde varsa mutlaka bu mağazayı ziyaret edin. Ozellikle gelişme cağında ki genc kızlara verdikleri balensiz sutyenler inanılmaz guzel ve tabirimi hoş gorun cuk diye oturuyor. Evet rakam olarak biraz fazla ama son derece rahat ve kullanışlı.

Sizler de burada, bulduğunuz balensiz sutyenleri yazarsanız, coğu arkadaşımıza bu arama sureci daha rahat olacaktır.

Sevgilerr