Ameliyat ağrılarımdan, sonrası nasıl bir kıyafet secmem gerektiğine kadar burada ki arkadaşlarımızın bilgi paylaşımları ile hareket etmek beni son derece rahat ettirtti.
Oncelikle 2 Eylul'de Medicalpark Antalya hastanesi Dr Mahmut Ulvi Kayalı operasyonumu gercekleştirdi. Onca hekim icerisinde Mahmut Hoca'yı sectiğim icin son derece mutluyum. İnanılmaz ilgili ve son derece anlayışlı ve bilgili bir doktordu. Hastane zaten malum

Yukarıda da belirttiğim gibi, burada yazılanlarla hareket etmek, şu anda rahat rahat dinlenmemi sağladı.
Ben ağrı eşiği duşuk birisi olarak, calıştığım işyerimdem 2 haftalık senelik izin aldım. Bugun ameliyatımın 4. gunu ve ağrılarım devam etmekte. Ozellikle tek başıma yatıp kalkamıyorum. Surekli yardıma ihtiyac duyuyorum. Ameliyatın olduğu ilk gece ve sonra ki gun yaşadığım ağrılar gercekten de cok fazlaydı. Ki onca ağrı kesici ve anestezi etkisine rağmen. Dediğim gibi, bunda benim mızmızlığım da etken

Natrella marka damla protez kullanıldı. Acıkcası yuvarlak ve damla arasında cok kararsız kaldım. Hatta, damla profilin daha dikkatli korunmasını, donme ihtimalini filan da biliyordum. Ama sırf doğal durmalarını istediğim icin damla protezde karar kıldım. Bu arada Natrella'nın internet sitesi de cok tatmin ediciydi. Yuklu fotoğraflarda, damla protez gozume daha hoş gozuktu ve kararımı bu sayede verdim.
Ben tahta goğus tabir edilen bir hatundum. Goğus cevrem olmadığı icin bana 295cc konulabildi. Şimdi bakıyorum da, wuuhuuuuwww diyorum

Bundan sonra ki surec nasıl gidecek bilmiyorum, ama onca cektiğim ağrıya değdi ❤❤
Yeni ameliyat olmuş birisi olarak, sormak istediğiniz bir şeyler varsa yanıtlamaya calışırım. Malum daha 1 hafta daha izindeyim ve buralarda geziniyorum

Sevgiler ❤❤❤