Yıllardır benim icin hayal olan şey gercek oldu.22.06.2013 de Hacettepe Hastanesinde ameliyat oldum.Doktorlarım Ali ALİYEV ve Omer EKİN.Karar verip goruşmeye gitmekle ameliyat olmam 8 gunde oldu.Cunku zaten kararlıydım.Uuzun zamandır istiyordum.Evet artık zamanı geldi dedim ve kadınlar kulubune girdim uye oldum ve Gizist in ameliyat sureci okumamla herşey netleşti.İki tane oğlum var.Kucuğum 1,5 yaşında.Emzirme donemini de atlattıktan sonra kızkardeşime anlattım bana her zaman her konuda destek olacağını soyledi. Ve randevu alarak Hacettepe Hastanesine gittim,Once Figen Hocayla goruştum.Sonra Ali bey ve Omer beyle. Benim icin fiyatının uygun olması da cok onemliydi.Aslında ilk araştırmaya başladığımda 5000 tl den başlayan fiyatları duyunca nerdeyse vazgececektim.Hacettepe Hastanesinde 1000 dolar civarı protez 1000 tl civarı hastane masrafı. fiyat konusunda hastane ile anlaşmazlık yasadım ilk başta.Zam gelme durumu soz konusu. Herneyse sonra eşimle konuştum.İlk başta kesinlikle olmaz, boyle bişeye ihitacın yok, bunun icin ameliyat mı olacaksın gibi vazgecirme cabaları oldu.Ama kararlı olduğumu gordu ve sen bilirsin. dedi.Ameliya gunum belli olunca da anneme soyledim hemen ol dedi.
Veee ameliyat gunu geldi.Saat 1,5 da ameliyathaneye indim.Cizimlerim yapıldı kasaltı 260 cc damla proteze karar vermiştik.Teyit ettik.Goğus dokum yok denecek kadar az.Hatta sağ goğsum de sıfıra yakın. Ben doğal olsun ama dolgun olsun dedim

Saat 4 gibi odama cıkarılmışım,hayal meyal hatırlıyorum.Doktorumun kardeşime 275 cc yuvarlak taktık dediğini duydum ama agrıdan cevap veremedim.Sargımı takarken gordum goğuslerimi ve cok beğendim (ilk halinden sonra superdi tabiki).Hatta kardeşim gozlerini kocaman actı ve super doğal olmuş dedi.O gun baya kotu gecti.Anestezi beni mahvetti.Geceye kadar kustum, kustukca agrım arttı.Sonra kalcadan bir agrı kesici yaptılar bi sure rahatladım.Ertesi sbah daha iyi kalktım.Meuayenemi oldum ve eve cıktım. Bu operasyonu duşunen arkadaslara tavsiye kendilerine yardımcı olacak birisi yoksa biraz duşunsunler.Cunku hele de ilk 3 gun cok kolay gecmiyor.Ama her gun bi oncekinden daha iyi hissediyor insan.Bir de goğuslerine baktıkca değer diyor insan.Yni ben oyle dedim.Benim icin en zoru oğlumun kucak istediği anlarAma annem ve kadeşim yanımda o anlamda cok şanslıyım.
Ameliyat sonrası en zorlayan şeylerden biri de o sargı.Nefes alamama hissi.
Sargım 2. gun muayenemde cıktı ve nasıl bir ohh dedim. Muayenede neden yuvarlak taktınız dedim.Damlada goğsunun ustu cok boş durdu, yuvarlak denedik daha guzel dogal oldu dedi.
Bugun 4. gunum yatağa yatmak ve yataktan kalkmak dışında cok zorlamadan kolarımı kaldırmadan kendi işleriimi yapabilir durumdayım.Goğuslerim, goğuslerimin arası ve ustu şiş.Bazı kızlar fuze gibi tabirini kullanmışlar gercekten oyle duruyor. Normalde de ayrıktı şu an da oyle olmaları bana normal geliyor.Dokunduğum zaman ben daha fazla bi sertlik bekliyordum bana gayet yumuşak geldi.
Ve psikolojik olarak nasıl iyiyim anlatamam, olmayı isyeten maddi durumu elveren (BİR DE BAKICI AYARLAYABİLEN) herkes olsun.Şimdi ilk fırsatta o dolgulu sutyenlerimi kesip atacağım.

Sıra geldi teşekkurlere, canım annem, canım kardeşim, doktorlarım Ali Aliyev, Omer Ekin ve GİZİST. Cok teşekkur ederim hepinize .