2 cocuk doğurmam nedeniyle memelerim sarkık ve bir turlu veremediğim kilolarım vardı ameliyat olmayı kafama koydum,tavsiye uzerine GOP ta dr mehmet ketene ile goruştum,iki ameliyat aynı anda olabilir demişti ancak fiyat biraz fazlaca geldi. Hacettepe den randevu aldım,Prof figen ozgurle asistanı omer ekin beni muayene etti.ayrı ayrı olmamın daha iyi olabileceğini soylediler,ancak ben ikisininde beraber olmasını istedim.Karın germe ameliyatı inanılmaz ağrılı meme ameliyatı gibi değil.15 gun doğrulamıyorsunuz,6 hafta kadar korse taktım.meme icin hem dikleştirme hemde protez kondu.3 gun hastanede yattım, hASTANEYE TOPLAM 3200 LİRA ODEDİM,birde protez ucretini odedim,dren dedikleri şeyler aklıma geldikce nasıl oldum diyorum ama iyiki olmuşum, şimdi cok memnunum ve mutluyum.cicişlerim cok guzel oldu.izi gorunmuyor bile,karın bolgesindeki izte sezeryan izi gibi ama uzatılmış hali.1 seneden fazla oldu ameliyat olalı ara sıra sabaH UYANIRKEN HAFİFTE OLSA AĞRILARIM OLUYOR.1 YAZ GECİRDİM TATİLDE İNANILMAZ GUVENİNİZ YERİNDE OLUYOR.TEKRAR KONTROLE GİDEMEDİM,ANKARA DIŞINA TAŞINDIM.DR FİGEN OZGUR VE DR OMER EKİNE COK TEŞEKKUR EDİYORUM.Omer bey bana bir hasta borclusun demişti,bir yakınımı gonderdim