Merhabalar, internet uzerinde yaptığım uzun araştırmalar sonucunda Kadınlar Kulubu forum sitesinden Dr. Omer Ekin’i buldum. Bircok kişi kendisinden ve yaptığı ameliyatlardan cok memnun kaldığından bahsediyordu. Daha once ameliyat olmuş bu kişilerin olumlu yorumları beni oldukca etkilemişti, ben de cok fazla vakit kaybetmeden randevu aldım.
Yaptığım ilk goruşmede cok sıcak bir şekilde karşılandım. Omer Bey cok guler yuzlu, samimi, saygılı, ilgili ve pozitif birisi. Aklınıza takılan butun soruları rahat bir şekilde sorup cevabını alabiliyorsunuz. Onceki hasta orneklerinden bahsediyor. Edindiğim bilgi sonucunda butun tereddutlerim, endişelerim ve korkularım yavaş yavaş ortadan kalktı. Omer Bey’in en onemli ozelliği sizin ne istediğinizi cok iyi anlaması ve ona gore hareket etmesi, bir de size gerceği soyluyor, nasıl iyi olur nasıl iyi olmazı soyluyor. Hasta psikolojisinden cok iyi anlıyor, uzerinizde hicbir baskı hissetmiyorsunuz, eğer sizin icin gercekten gerekliyse ameliyat kararı veriyor. İşte butun bunlar benim yıllardır cok istediğim ama bir turlu cesaret edemediğim bu ameliyata ikna olmamda, doktoruma guvenmemde etkili oldu. Daha sonra, her şey o kadar hızlı gelişti ki bu kadar hızlı karar vereceğimi ben de duşunmuyordum.
Ben 1.65 boyunda 48 kilo ağırlığında minyon bir bayanım. Bana 225 cc damla model Mentor marka protez goğus altı kesisiyle kas altına konuldu, kanamam cok olduğu icin diren de konulmuştu. İlk iki gun oldukca ağrım oldu ama her gecen gun bu ağrı giderek azalmaya başladı. Şu anda iki hafta oldu ve cok fazla bir sıkıntım kalmadı. Doktorumun ameliyat oncesi ve sonrası ilgisinden cok memnun kaldım, iyileşme surecimde en ufak sıkıntımda ona ulaşabilmem beni cok mutlu etti
Cok titiz ve mukemmeliyetci olan ben şu anda kendimi cok mutlu hissediyorum cunku ben cok buyuk olmasını istememiştim hem vucut yapıma uygun, abartısız hem de cok doğal olmasını istemiştim ve oyle de oldu, hayal kırıklığı yaşamadım, tam istediğim gibi oldu, hic pişman değilim, cok memnunum. Hacettepe Universite Hastanesine, doktoruma ve ekibine cok minnettarım, işlerini cok buyuk titizlikle yapıyorlar. Doktorumu tanıdığım icin kendimi cok şanslı hissediyorum. Tekrar boyle bir şeye ihtiyacım olursa kesinlikle yine kendisini tercih ederim. Kendisine emekleri icin sonsuz teşekkurler. Eğer kucukse ve kendinizi mutsuz hissediyorsanız, sadece 1 haftanızı feda edin ve mutlu olun. Boyle bir ameliyatı duşunen butun herkese gonul rahatlığıyla tavsiye ediyorum, kesinlikle ertelemeyin, kararlı olun ve korkmayın.
Dr Omer Ekin’in de mesleki hayatında başarılarını tum kalbimle dilerim.