Allah'a emanet olun.
Ahmet sonucu doğru tahmin etti..kaderimiz asrgari ucretle başlamak biyerde..Umarım bu işi cok iyi yapan ve seven binlerce yeni insan gelir..umarım yenilmezler benim gibi..isteyen istediğini konusabilir..aşk doğru yerde bırakabildliğinde aşk olarak kalır..23 senemi doldurdum ve ailemden 5 senedir uzaktayım...yaşadıklarımın bircoğuna değer..pişman mısın redo..hayır..ama artık buraksın..daha fazlası olmaya calışmak sadece daha iyi şarkılar yapmamı sağladı..şu gune kadar inandım..değişime..ama artık mesai saatim dışında ve sadece sevdiğim icin muzik yapcam more..muhtemel haberinn dahi olmayacak..zamanlada unutup gideceksin..hepsi kafamda..yolumdayım bundan kelli..anam yaşlandı..peder yekten yorgun..şukur sağlar ama benimde onlar icin yaşadığımı onlara ispatlama vaktim geciyor kardeş..mazur gor..inandığın şeye emanet ol..Ateist misin diyolar sık sık giderayak soyleyim..değilim..Allah'a inanıyorum ve ondan korkmuyorum..onu seviyorum..hemen sonrasında ailem ve rap muzik! serseri..boş adam derler benim doğduğum yerde bize..3 5 tanesine bile anlatabildiysek durumu şanslıyız..seven sevmeyen..nefret eden ..olen biten...sağol..inancımı yitirdim ben ama sevgimi değil..mic neşter'den haberiniz var mı? cok iyi muzisyendi..tam bir hip hopcu..insallah başarırsınız arkadaşlar..ben evime gidip geceleri 2000 tane şut atıcam karla kaplı sahada..tabii cok yorulmamışsam..ama şu an cok yoruldum be dostum..hırs varsa icinde koy kenara..arın..neyim olursan ol yargılama artık..susmama bari izin ver..ama devam et..başar! başar ki redo bak zamanında yanlış yaptın diyebilesin...inan kimseye zarar vermedim ben kardeş..misafir olarak gittiğimiz yerlerde bile insanları misafir ettik..yeri geldi yerimizde yeri geldi kafamızda..koştuk..e insanız ya durduk..sizleri olursa eğer coluğuma cocuğuma dinletebilmek istiyorum..ona gore yapın haa bir hayal kurdum...cocuğumu dizime oturtayım ve beat yapayım..ona oğreteyim..bunuda hem iş hem arkadaş hem dayanak noktam olarak gorduğum rapi hala yapıyorken yapmak istedim..bir kısmını gercekleştirme şansıma hala inanıyorum..evlerinizde misafir odası var..dunya kucuk..bir gun bana gelirseniz muzik odası olacak onun yerine..şimdi studyo dediğimiz şeylerden..Red kırmızı değil bu arada..acılımı falan var ama Keişan bile bilmez ole diim sana..bende..bicok şey gibi bende..

Bu sabah baktığımda facebook sayfasında bu acıklamayı gordum severek dinlediğim ve sozlerinde bir coğu rapperdan daha cok anlam bulduğum birisiydi yolu acık olsun rap camiası onemli bir rapper kaybetti.