Kızlar ; baslıktan da anlayacağınız uzre; ben ozel bir havayolunda 10 senedir hostesim 10 senedir hakkımızda en fazla yazılan cizilen yapılan şaka "ucan memeli" sakasıdır ve hepimize gına gelmiştir... Boyle bir sakaya senelerce maruz kalıp bi de goğuslerinizin sadece şişman bir erkeğinkiler kadar oluşu inanın cekilir gibi değildi... Ailemdeki her kadının kocaman goğusleri olması, iş cevresi itibariyle taş gibi hatunlarla birarada calışıyo olmak, o guzelim dantelli rengarenk ic camaşırlarına ve bikinilere ic gecirerek bakmak artık iyice keyifsiz hale gelmişti benim icin... Sonra bir gun Opr.Dr.Ayşegul Sivri ile tanıştım. Basta bende de hepinizde olduğu gibi sorular ve endişeler vardı. Cunku kendisine de soylediğim gibi "ben seksi bi kadın olmak değil, sadece normal ebatlarda, vucut olculerime uygun tabiki sağlıklı goğuslerim olsun" istiyordum. Oturup konuştuk; kadın kadına :13: Ameliyatın butun detaylarını olabilecek her şeyi benimle paylaştı. Gayet emin ellerde ameliyata girdim. Konu plastik cerrahi gibi boyle goreceli bir şey olunca doktor- hasta ilişkisinin yani aynı dili konuşuyo olmasının onemi daha da buyuk oluyor. Ameliyat olalı 2,5 ay oldu; hem sağlıklı hem istediğim gibi harika goğuslerim oldu. :124: İyileşme surecim cok hızlı oldu ve 1 haftada o koca ucakların agır kapılarını acıp kapayabilir haldeydim işime cok kısa surede geri dondum eminim masabaşı iş yapanlar daha da kısa surede donuyordur. Ameliyatın ertesi gunu gunluk hayatıma geri donmuştum yıkanıp yuruyuş yapabiliyordum. Tek zorluğu bir sure sırt ustu uyumak zorunda kalmak oldu ama sabah uyanıp aynadaki goruntu icin değer :108: bir sıkıntı daha var o da ic camaşırlarına harcadığım paranın haddi hesabı yok.... doktor hanımın ortaya cıkardıgı "seksi" hanımlar da vardır tabi ama onemli olan kişisel tercihlere hitab edebiliyor olunması. Ben ne istediysem şu an ona sahibim ve keşke 20 li yaslarımda yaptırsaymışım diyorum. Sanırım bizi yine bizden biri daha iyi anlıyor...:13: