Selam kızlarr

İki sene once meme ve burun ameliyatı olmuştum. İlk zamanlar cok mutluydum sonra yavaş yavaş bi sıkıntı olduğunu hissetmeye başladım . Ama korkumdan fazla usteleyemedimde gitgide rahatsız olmaya başlayınca uzerine gittim sorunun, cok araştırdım doktorumlada goruştum sıksık.. forumda bazı arkadaşlar da bahsetmiş zaman zaman bu sorundan, protezin ele gelmesi.. şoyleki yan taraflarda koltuk altına doğru olan kısımlarda deri dalga dalga hissediliyor (elimi hafifce gezdirince hissediyorum), one doğru eğilincede gozle gorulur hale geliyor.. Ayrıca goğsun alt kısımlarındada protezi hissedebiliyorum. Rippling deniyormuş buna sebepler arasında gereğinden fazla buyuk protezin kullanılması, cebin yeterince buyuk acılmaması, protezin cebe tam yerleşememesi, siltex (puruzlu) silikon kullanılması ve cok ince goğus dokusu..

Şimdi bende 325 cc puruzlu modarate plus yuvarlak mentor protez kullanıldı, goğus altı kesisiyle.. Boyum 1.73 kilomda 59 ben protezin buyuk secildiğini duşunmuyorum benim boyumda ve kilomda bi insan icin cok buyuk bir olcu değil bence. Goğus altı olcum 78 , goğus cevreside 93 cm.. 80a dan 80b ye gecmiş oldum ameliyatımla bu zaten aşırı buyuklukte protez kullanılmadğını gosteriyor.. Goğus dokuma gelirsek eğer benim ameliyat oncesi goğus dokum sıfır değildi, en azından bir cay tabağı kadar projeksiyonum vardı ama ameliyatımı cok alelacele duşunmeden olmuştum, meme altı kesisiyle olduğum icin cok pişmanım mesela.. İzlerden cok rahatsız oluyorum, kesinlikle en iyi yontem koltuk altı keşke oyle olsaydı benimkide.. Olan oldu artık şimdi doktorumdan ameliyat kesisine ic dikiş atarak izi incecik yapmasını isticem şuanki durumu hic hoş gorunmuyor kalınca bi iz..

Yine kendi doktorum mudahale edicek, zuhtu demir.. Kendisi sabırla herzaman destek oldu, her sorumu yAnıtladı. Bir ara başka bi doktorla goruşmelimiyim diye duşundum ama aldığım randevuya bile gitmedim, başka bi doktorun iyi yada kotu olması riskini goze alabilecek durumda değilim ve yaşadığım bu soruna rağmen yine zuhtu hocaya teslim etmek istiyorum kendimi. Sonucta o duruma tamamiyle hakim, kendi ameliyatı.. Bu arada zuhtu hoca kilo verdiğim icin de kaynaklandığını soylemişti ama ben bunada hic katılmıyorum, ameliyat oncesine gore 8-9 kilo verdim. Ama benim kilomda hep bel atına toplanır ust kısmım zayıftır ne kadar kilo alsamda. O yuzden kilo vermemden etkilendiğini sanmıyorum.

Sonuc olarak ikinci ameliyat kapıda maalesef. Doktorum siltex değil smooth modarete plus silikon kullanıcak, cebi genişleticek, size ida duşurmeyi onerdi ama ben goğuslerimin buyukluğunden goruntusunden cok memnunum, hatta daha buyuğunu hayal ediyordum bi bedende kalıcı yağ enjeksiyonuyla buyutebilirim diye.. Fotoğraf eklicem albumume, yalnız ameliyat oncesi fotoğrafım yok klinikten fotolarımı isticem maille geldiği zaman onuda eklerim. Yorumlarınızı bekliyorum. Bunu duşunmekten psikilojim bozuldu resmen yerli yabancı gezmediğim site forum kalmadı bu konuyla ilgili, ameliyat oldum oh ne guzel oldu diyemedim bi hep bu sorunu duşundum iki sene sonra maddi manevi tekrar aynı sureci yaşayacak olmak uzucu, hem tekrar aynı şey olabilir garanti veremem dedi zuhtu hoca.. O durumdada tek secenek kalıyor oda kok hucre destekli yağ enjeksiyonu (%70 i kalıcı olan yeni teknik)...

Baya uzun oldu :/ bu sorunu yaşayan yaşamayan herkesten fikirlerini bekliyorum, daha onceki konumda bu durumdan bahsettiğim zaman arzum ank 32 destek olmuşlardı sağolsunlar.. Şimdi yeni konu acmak istedim bu durum icin, sureci sonuna kadar yazicam bu konuda fazla bişey yazılmamış cunku, belki birileri icin faydalı olur.. vakit ayıran herkese teşekkurler