O memeler slikonlanacak arkadaşşş !!

Bugun ilk goruşmemi kocaeli universitesindeki anabilim dalı başkanı Dc Dr Tonguc İşken le yaptım, Allahım bu adam doktor olamaz, o bir melek!

İlk muayenemdi ama okadar yardımcı oldu ki, hic cekinmedim, aklımdaki butun soruları sordum, ona attığım mailde ki soruları tek tek hatırladı cevapladı, oğrenci olduğum icin elinden gelen butun toleransı yaptı ki bunu sırf estetik guzelliği icin cok az doktor yapar diye duşunuyorum.

Kendisi Barış Cakır la samimi arkadaş olduğunu da dile getirdi
Barış beyin arion ve mentor markayı kıyaslama şeklini anlattığımda soyledi

Cok sıcak, samimi, muayeneyi sohbet edasında gercekleştirdik, odasından cıktığımda 1 saat onunla konuştuğumu farkettim
Butun sorularıma cevap verdi..

Teknik konulara gelince ;

boyum 170 kilom 54 goğus altı olcum 70cm goğus uzeri 80 cm meme dokusu yok gorduğunuz gibi

Meme dokumun azlığı ve goğus başlangıcımın aşşağıda olduğu icin bana damla protezin uygun olmayacağını soyledi, yuvarlak protez onerdi yine doku yetersizliğimden ve esneyecek derinin azlığından dolayı meme altı kesisinin cok net bir şekilde gozukeceğini bu yuzden meme ucu kesisiyle operasyonu yapmak istediğini soyledi,

tabii ben hemen sut bezlerine zarar gelmezmi? sorusunu yapıştırdım
ancak kendisi bu yontemi cok fazla uyguladığını ve geliştirdiği bir yontemle hicbir şekilde sut bezlerine zarar vermeyeceğini soyledi,

Kas zarı altı tekniğiyle protezi yerleştireceğini fiziksel ozelliklerimin bu yontemle doğal goğus yapısına ulaşacağımı soyledi.
ve goğus kafesimin ust kısmı okadar boş ki dekolte bolgesine yağ enjekte edilmesinde oldukca fayda goruyorum dedi..

FDA onaylı mentor marka ve yine FDA a.. ile başlayan başka bir marka soyledi ama epey uzunca ismi vardı aklımda tutamadım, bu slikon markalarını kullandığını, guvenilirlik acısından icimin rahat olduğunu soyledi,
henuz olcum yapmadan bana onerdiği 300 cc oldu,
ama gerekli olcumler yapıldığında seninde isteğine bağlı olarak boyut belirleriz dedi..

Muayenehanesine girerken cok dolu olduğum ancak cıktığımda beni kuş gibi hafifleten sorularıma uzun detaylı cevaplar veren doktoruma teşekkurlerimi bir borc bilirim

Şimdilik bu kadar memeli bayanlar gelişmeleri sizinle paylaşacağımmm...

27 kasım 2012 de ameliyat oldum
sağ 250 sol 275 cc high profil yuvarlak mentor marka protez meme ucu kesisiyle kas zarı altına yerleştirildi