herkese merhaba,

ben, aranıza yeni katıldım hanımlar ve yaşadığım deneyimi ihtiyacı olan herkes ile paylaşmak icin bu siteye uye oldum.
yaklaşık 9 gun once goğus kucultme ameliyatı oldum.inanmayacaksınız ama,cok başırılı ve cok keyifli bir surecti.şimdi cok ama cok iyiyim.

Ameliyat oncesi internetten yaptığım araştırmanın da desteği ile Ege Universitesinde Prof .Dr.Cuneyt Ozek'ten randevu alarak ilk goruşmemi gercekleştirdim... ve bu goruşme sonucunda başka hicbir doktora muayene olmadan
Cuneyt beyin doğru doktor olduğuna karar verdim ve ameliyat oncesi hazırlıklara ve işlemlere başladım.

Cuneyt bey, kişiliği ile hastasının cok rahat olmasını,tecrubesi sayesinde de ameliyat sonrasında cok az sıkıntı yaşamınızı sağlıyor.

Benim ameliyat sonrasında hic ama hic ağrım olmadı,9 gundur evde dinleniyorum, pazartesi gunu işe başlayacağım ve gunluk yaşantıma geri doneceğim

Bunu son 9 gundur her gun soyluyorum ve birkez daha burada da dile getirmek istiyorum...Prof.Dr.Cuneyt Ozek, sihirli elleriniz, guler yuzunuz ve samimiyetiniz icin sonsuz teşekkurler, yeni hayatıma bomba gibi başlayacağım (sayenizde) alkisalkisalkis

Bu konuda sormak istediğiniz herşeyi benimle paylaşabilirsiniz hanımlar, yaşadığım deneyim sayesinde size seve seve yardımcı olurum.Ben şuan cok rahat,cok mutluyum ve "keşke cok daha once bu ameliyatı olsaydım" diye kendime kızıyorum.
Eğer ki sizin de bu konuda sıkıtılarınız var ise lutfen vakit kaybetmeden bir an once ameliyat olun ve hayatınızı değiştirin.

Goruşmek uzere, Sevgilerimle hihoyyyt