merhabalar,

ben 31mayısta ameliyat oldum, bugun itibari ile 2.haftam bitti, ilk gunler ozellikle hareket konusunda gercekten zorlandım, bişi olacak diye korktugumdan ustumu bile tek başıma cıkaramıyor, yemegimi yiyemiyordum, uzanırken doğrulurkn falan agrım oluyordu ama bunlar dayanılmayacak bi agrı değildi. ameliyattan 4-5gun sonra kendi işlerimi kendim yapmaya başladım, agrılarımda baya azaldı, bana kas altından 300cc lik mentor marka silikon takıldı, 1.hafta kontrolumde odemlerimin cogu gecmişti .

Benim başıma gelen ozel bişeyden de bahsedeyim, illa herkesin başına gelcek diye bişi yok sadece bilin istiyorum, Benim sag goğsum 9.gunde silikona tepki verdi, bu ptesi aksamı dikişlerimin olduğu yerde atletimde bi sıvı gordum , ertesi gun doktoruma gittim ve vucudun tepki verdiğini soyledi, gogsumu baya sıktı tum sıvıyı cıkardı nerdeyse sonra bana yaramın enfeksiyon kapmaması icin guclu bi antibiyotik verdi ve dikişlerim her ıslandığında gazlı bezle kurulayıp bandajlamamı istedi, gece bile uykumdan uyanıp 2-3 saatte bi kontrol ediyordum ve canım cok sıkılmıştı, cunku doktor enfeksiyon kapması halinde tekrar ameliyat olacagımı soyledi, (enfeksiyonu temizleyip başka bi silikon takacaktı) salıdan itibaren bandajlarımı duzenli değiştirdim ilacımı saatinde aldım ve bugun kontrole gittim, doktorum cok şukur pacayı kurtardın dedi bunda beklemeden doktorumun yanına gitmemin cok etkisi varmış, salı tekrar kontrole gidicem , bu durum bana ozel birşeydi silikon taktırmış 2 tanıdıgımın başına boyle birsey gelmedi,

Sizlerde başına boyle birşey gelen var mı acaba? şimdiden teşekkurler