Kızlar bilenlerinizde var bilmeyenler icin hatırlatıyorum 42 gun once kas altı allergan damla protez 470 cc protez takıldı bana.
Yalnız bir sorunum var sol goğsumun yerleşimi aşağı inişi şimdilik iyi gidiyor ama sağ goğsum.hala koltuk altımda diyebilirim iki goğus arasında sağ goğsumde cokuntu var sol goğus ileri bakarken sağ goğus sağa bakıyor.koltuk altımda hissediyorum onu.sağ goğus koltuk altımda sabit bir baloncuk var elimle bastırdığımda ses geliyor.sağ goğsum ortaya değil sanki kolumun altına yerleşiyormuş gibi hissediyorum.kafama cok takıyorum doktorum sadece akşamları sutyen takma diyor.ne sutyeni ben kafaya takmaktan deliricem.ayrıca yan yatarken solumun ustune yatıyorum neredeyse protez olduğu bile hissedilmiyorken sağ tarafıma yan bile rahat yatamıyorum orda bir fazlalık var gibi.tecrubeli arkadaşlar yardım edebilirse iyi olur.

Bu arada ortada cokuntu var dediğim yerde bir bilye buyukluğunde kıkırdak gibi bişey geliyor elime cıldırıcam yokmu bilgisi olan
Bu duruma mudahale etmelimiyim bilmiyorum.sağ meme onden gidiyor benim zavallı sol memem kendi capında eğleniyor.