Bir gun buraya benimde yazacağımı hic tahmin etmemiştim.Ogun geldi ve ben ameliyat oldum.
12 haziran da araştırma hisseti hastanesinde ameliyat oldum
[/SIZE]Mentor marka modarate plus 275 cc protez,kas altına meme altı kesisi ile yerletirildi.
Ameliyat sabahı kayınvalidemle birlikte hastaneye gittik.yatışım yapıldı.saat 10:00 da ameliyathanye indim.Doktorum ameliyathanede cizimlerimi yaptı ve 10:30 da ameliyata aldı.Ameliyat oncesi korktuğumu hic duşunmedim sadece tedirginlik.Aslında korkmama izin vermedim.
Amliyat masasındaki 5 dk kısmı hatırlıyorum,birde ameliyathaneden cıkıp kayınvalidemin ismimi seslenmesini.Beni boneli tanıyamamış.İlk yarım saat acıdığı icin ağrı kesici istiyorum dediğimi hatırlıyorum.saat 15 e kadar kah yarı uyanık,kah uyuyarak gecirdim.gozlerimi acamadım ama gelen sesleri dinledim.Sanırım ameliyat oncesi sakin giridğim icin uyanışımda sakin oldu.normalde 13:30 da cıkmama gerekirken 12 de odamdaydım.saat 15 ten sonra acılarımda azaldı ve kendime geldim.ve kendimi cok iyi hissetim.hareket etmemin dışında hic ağrı hissetmedim.zaten serumla beraber ayrıca ağrıkesici konulmuş ayrı bir serum daha vardı.o iki gun takılı kaldı.Yataktan ayağa kalkmakta hic acele etmedim,sezryanlarmdan tecrubeliyim cunku.ne kadar gec kalkarsan baş donmesi vs olmuyor.
2. gun doktorum geldi drenlerime baktı,istersem drenlerimle eve gidebileceğimi soyledi.ben de evde cocuklar gormesin diye ,bir de ertesi gun doktor aramak istemediğim icin kalmak istedim.
3.gun drenlerimi cıkartılar ve dren yerlerime birer dikiş attılar.Acıya fazla dayanıklı olduğu bir kez daha anladım.dikişler atılırken sesim cıkmadı hic.eve geldim.arkadaşlarım vs geldiği ici dinlenmeye fırsatım olmadı.gece biraz sıkıntılı gecti.sırtustu yatmak sıkıntı verdi,bir kez sağ mememe kramplar girdi.
bugun 4.gunum.yavaş yavaş camaşırları katladım,cocuk odalarını duzenledim vs ama şu an yorgun hissediyorum.
ilk defa bugun memelerimi iyice inceledim.bana şimdiden kucuk geldiler ,azıcık moralim bozuldu.cok buyuk olur korkusu ile yuksek profil istememeiştim.hic te olmazmış.bir de eski memelerimde ayrıktı,bunlarda cok ayrık duruyor.ayrık durduğu icinde buyuklukleri bellli olmuyor.umarım boyut konusunda pişmam olmam.
Merikeklik'in Meme Ameliyatı
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Merikeklik'in Meme Ameliyatı