boğazici tıp merkezinde silikon taktırdım
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- boğazici tıp merkezinde silikon taktırdım
-
14-09-2022, 09:13:02merhaba arkadaşlar bende ufak goğuslere sahiptim hep goğuslu bayanlara imrenirdim para biriktirip silikon taktırmaya karar verdim birazda burdaki yorumları okudum buda bana destek oldu boğazici tıp merkeziyle goruştum fiyat olarakta uygun geldi hemen yaptırmaya karar verdim doktorum koltuk altından yapmadığını soyledi goğus ucundan yapıcağını damla silikon takıcağını soyledi ve benim hala tereddutte olduğumu anladı nedense bana hic guven vermiyodu ama resimleri gorunce yaptırmaya karar verdim neyse ameliyata girdim cıktım 2 saate yakın surdu sanırım ameliyattan cıktığımda inanılmaz bi acı vardı bas donmesi mide bulantısı ogun hic yataktan kalkamadım ve ogun cok pişman oldum ertesi gunu kendimi iyi hissetmediğim halde taburcu ettiler hadi biz işimizi yaptık gule gule dercesine o ağrılarla eve geldim yattığım yerden destekle kalkıyodum her kalkışımda feci bi acı 4. gunu drenlerimi cıkarmaya gittim bide onun acısını yaşadım drenler cıktıktan sonra biraz daha hafifledim hala ağrım var goğuslerim şiş ve sertler ama o şişlikler inince cok kucuk olcaklar yani yaptırdığıma hic değmedi cok pişman oldum bugun 5. gunun ama ne yıkanabiliyorum ne rahat hareket edebiliyorum dışarı cıkamıyorum giyinip soyunamıyorum cok pişman oldumbenim gibi acele karar vermeyin 10 kere duşunun acılarımın gecmesini umutla bekliyorum