12 Aralık 2012 Carşamba gunu Doktor Barış Cakır ile goruşmemi gercekleştirdim. Meme buyutme ve karın germe ameliyatı istediğimi soyledim. Karın germe yapmadığım bir şey değil ama cok sık yapmıyorum dedi. Muayene sonrası karın germe icin cok mini bir operasyonun yeteceğini ama aynı anda kesinlikle yapmadığını soyledi. Meme ameliyatı icin hafif bir dikleştirme ve kas zarı altı yontemi ile operasyonu gercekleştireceğini, benim vucut yapıma 200 cc'nin uygun olacağını belirtti. Goruşme sonrasında tokalaşırken duşuneceğimi, buyuk ihtimalle de tekrar goruşeceğimizi doktor seciminin arkadaş secmek gibi bir şey olduğunu soyledim..

Goruşmeye gittiğimde kızım da bana eşlik etti. Akşam ikimiz konuşurken gun secme imkanımız olursa Carşamba olsun diye kararlaştırmıştık. Ertesi gun asistanını arayıp operasyonumu Barış Bey'in gercekleştirmesini istediğimi soyledim. O zaman siz gune karar verin yalnız Şubat'ı gecmesin dedi. Mumkun olan en yakın zaman hangi gun dedim 26 Aralık Carşamba gunu sizin icin uygun mu diye sorduğunda mukemmel olur dedim.. Ameliyatın istediğim gune denk gelmesi, hazırlanmam icin 10 gunluk bir sure olması beni ayrıca mutlu etti. Olcum yapılması ve anestezi uzmanının kontrolu icin 22 Aralık Cumartesi gunu tekrar goruşmeye gideceğim..
Cok heyecanlıyım buyuk gun; 26 Aralık 2012 Carşamba gunu Saat: 08:30...
Oncelikle meme estetiği yazdığımda karşıma cıkan Kadınlar Kulubune, doktor arayışım surecinde onerilerde bulunan yazılarını, yorumlarını ve fotoğraflarını paylaşan butun arkadaşlara cok cok teşekkur ederim.. Biliyorum ki bundan sonra da onerilerinizi iyi dileklerinizi ve dualarınızı eksik etmeyeceksiniz. Umarım her şey yolunda gider ve 10 gun sonra aranıza katılıp mutluluğumu paylaşıyor olurum.. Keyifli Gunler