shelleyh meme estetiği
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- shelleyh meme estetiği
-
14-09-2022, 08:52:43Merhaba. Oncelikle şunu belirteceğim, bugun 3.gunum o yuzden kol ağrılarım yuzunden cok yazamayacağım ama sizi bilgilendirmek istedim. Bundan 10 gun kadar once Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde profesor doktor Ozgur Pilancı'ya muayene oldu. 3 gun oncesine ameliyat tarihi aldım.3 gun once yani Pazartesi gunu saat 9 gibi ameliyata girdim. Doktor saat 7de odama geldi. Goğuslerimi olctu, cizdi. Bana cok buyuk bir şey takamayacağını soyledi. 160 boyundayım 45 kiloyum buyuk takmamın imkanı yok yanlardan taşar dedi. Zar zor 225 cc takmaya karar verdi. Ameliyata alındım, yaklaşık 2 saat surmuş. Ameliyat sırasında hicbir şey anlamadım, narkozdan korkuyordum ama koluma serum taktıkları an 3.saniyede bayıldım zaten hicbir şey hatırlamıyorum.Oncelikle şunu soyleyeyim, burada cok yorum okudum ''diş cektirmek bile daha cok acı veriyor'' diyen. Bunun mumkun olduğuna inanmıyorum, bu gercekci bir yorum değil. Pazartesi gunu hayatımın en kotu gunuydu. Daha once boyle bir acı cektiğimi hatırlamıyorum. Surekli titriyordum, ateşim cok fazla vardı, acıdan ve ağrıdan ağlıyordum, kıpırdayamıyordum bile. Goğuslerimin yanlarına takılan drenler kıpırdadıkca canımı yakıyordu. Ama hastane de doktorum da asistan doktorlar da hemşireler de cok ilgili. Defalarca iğne vurdular, morfin verdiler. İlk gunu ağlayarak uyuyakalarak atlattım. İkinci gun yani dun ilaclar etkisini gostermeye başladı, ilk kez ayağa kalkabildimm, birkac tur attım koridorda. Zaten yurumek zor değil, yataktan kalkmak zor. Birinin yardımı gerekiyor ve sırtınızı değil boynunuzu tutmaları gerekiyor. Dunu de ağrı kesicilerle antibiyotiklerle atlattım ama beni rahatsız eden tek şey drenlerdi. Doktoruma lutfen bunları cıkarın dediğimde yarın cıkaracağız dedi. Bu sabah hep birlikte geldiler, drenleri kontrol ettiler, daha onceden aldırdıkları goğus korsesini nasıl takmam gerektiğini anlattılar saat 1'e doğru da drenlerimi cıkardılar. Cıkarırken cok bir acı hissetmedim, birden bire cok rahatladım. Eve geldim, merdivenlerden kendim cıkabildim, yemeğimi kendim yiyebiliyorum, banyomu da yaptım şuan kollarımı kullanırken canımın yanması dışında gayet iyiyim. Fiyat konusunda bilgi vereyim, doktor parası silikon parası (225 cc mentor silikon) anestezi masrafları korse filan falan derken 3900 liralık bir harcama yaptım tamamen. Doktor işinde cok iyi cok ilgili bir doktor. Hastanenin de ozelden hicbir farkını gormedim. Herkese tavsiye ederim. Şuan goğuslerim şiş oldukları icin cok buyuk duruyorlar, doktorum ineceklerini soyledi, normal bir hale geldiğinde fotoğraflarını da paylaşacağım. Bu arada goğuslerimin onceki hali hakkında şoyle bir şey soyleyeyim hic goğsum yoktu. Limon bile değildi dumduzdu. Bu yuzden 225 cc takmasıını anlayabiliyorum, goğus dokum yoktu cunku. Ama şuan goruntuden de gayet memnunum.