arkadaşlar merhaba..forumda meme onarımı,protez,ameliyatlarla ilgili aklında sorusu endişesi olan bircok kişi var gorduğum kadarıyla.en guzeli ve doğrusu tecrubeleri paylaşmak bence.Bundan yaklaşık 2 yıl once bende bu durumdaydım meme ca sonrası sol memem alındı ve olması gereken tedaviler kemo-radyoterapi başlandı.İstanbulda hemşireyim ama butun tedavim Ankara Hacettepe Hastanesinde devam etti,butun tedaviler bittikten ve herşey yoluna girdikten sonra sıra meme onarımı kısmına geldi ve genel cerrah doktorum beni Haccetepe Hastanesinde Dr.Ersoy Konaş'a yonlendirdi bu benim en buyuk şansım oldu cunku beni tam anlamıyla anlayan,cok titiz ve bence en iyi estetik doktorlardan birisi Ersoy Bey.Uzun suren ve cok başarılı gecen ilk ameliyatımda sırtımdan kas dokusu ve ek olarak protezle yeni meme yapımına başladı,beni yormadan zamanları cok guzel ayarlayarak aşama aşama ameliyatlarım gercekleşti,sağ mememe dikleştirme yapıldı ve kucuk bir protez takıldı simetrisi cok guzel oldu boylece..ameliyatlarım bitti zaman zaman kontrollere gidiorum,herşey cok yolunda ve cok guzel şuanda hafif bir dekoltede bile cok guzel gorunen eskisinden daha guzel olan goğuslerim oldu ve bu surec benim icin hic zor gecmedi etrafımda aynı sorunları yaşayan herkese mutlaka Ersoy Konaş'a gorunmelerini tavsiye ediyorum tekrar tekrar soyleyebilirim ki benim en buyuk şansım oldu ve benim yaşadıklarımı yaşayan herkesin butun bu tedavi,ameliyatların sonunda en az benim kadar memnun ve mutlu olmalarını isterim aslında gozumuzde buyuttuğumuz kadar zor ve imkansız değilmiş..Bu konuda sorusu olan herkes istediğini sorabilir yardımcı olmak isterim