Eveeettt biraz gecte olsa konuyu sonunda acabildim

Daha yeni kontrolden de gelmişken sıcağı sıcağına yazayım dedim.Oncelikle buradaki arkadaşlara verdiği bilgilerden ve desteklerinden dolayı teşekkur ediyorum.Bu operasyon coğu kişi tarafından keyfi bulunsa da bu durumu yaşayan bilir diyorum ve başlıyorum

Aslında tam olarak nereden başlamam gerekiyo onu da bilmiyorum ya...Senelerdir araştırıyorum bu operasyonu ve sonuclarını ama doğruyu soylemk gerekirse hic doktor doktor gezmek icin fırsatım olmadı hatta boyle birşey aklımada gelmedi.Zamanı geldiğinde kolaylıkla olur diyordum hep oylede oldu

Burada bicok arkadaşın tercihinin Hacettepe Hastanesi olması benim işim kolaylaştırdı acıkcası. bu ameliyat icin butceniz kısıtlıysa hic tereddut etmeden gidebileceğiniz ve en onemlisi guvenebileceğiniz bir hastane diyebilirim butun samimiyetimle. Neyse burada @
gizistin yazısını okuduktan hemen sonra ( 08.01.2015 tarihinde ) aradım hastaneyi tam randevum icin gun verecek hattaki bayan ben caattt diye kapattım telefonu heyecandan

yok dedim kendi kendime sen bu panikle bu heyecanla bunu yapamayacaksın ama icimdende soyluyorum kendime hayır Berfu pes etme eğer şimdi aramazsan bidaha asla aramayacaksın

kendimi biliyorum cunku.Nihayetinde arama cesaretinde bulundum tekrar ve bu kez 12.01.2015 tarihine Figen Hanım dan randevumu aldım.Tabi gorur gormez gercekten gerek varmış dedi

Ama nasıl tatlı ve nazik bir bayan gormelisiniz

Herşey iyi guzel hoş fakat Figen Hanım ın soylediği fiyat benim icin biraz fazlaydı yanı benkendımı 4.000 TL olarak kısıtlamıştım.Sonrasında odadan cıktım yanılmıyorsam asistandı galiba Murat Bey bana yardımcı oldu eğer baş asistanımıza (Dr.AHMET HAMDİ SAKARYA) yaptırırsanız fıyat sizin duşunduğunuz aralıklarda cıkabilir dedi.Durun hemen başasistan deyince hımm hummm demeyin bence sırf hiyerarşiden bunlar resmen benim gozumde uzman kendisi

) Tamam dedim hemen goruşelim kendisiyle.Murat Bey in sayesinde sevgili doktorumla tanışma fırsatı buldum.Tabi bu arada biraz bekledim cunku inanılmaz bir şekilde yoğun calışıyolar.Beklerken de oradaki hastaları gordum... Off puffff bak insanlar ne halde ne icin buradalar bide kendine bak sen keyfinden geliyosun şukretmiyosun haline diyip durdum kendime...Neyse ki ben ordan cıkmadan doktorum geldiii

Dakikalardır gozumun onunde hastadan hastaya koşturan doktor benim doktorummuş meğer

O an icim rahatladı ohoooo dedim bu hastalarla ilgilenen doktor senin goğslerini mi duzeltemeyecek...Herşeyi olumlu olumsuz butun detayları konuştuktan sonra karar verdik doğal olacak ama doğallığı bozmayacak kadar da buyuk olacak(300 cc damla protez olarak konuşmuştuk ama ameliyat esnasında diğer protezleride deneyeceğini soyledi) ve en yakın tarıhte ameliyat olacağım

Ben zor karar veren biriyim normalde ama bu noktada guven giriyo devreye galiba

uff ne cok cene yaptım

) ne yapalım insan 25 sene boyunca memesiz olunca boyle uzataaa uzataaaa anlatası geliyor işte

Tabi sırada tarih beklemesi var insanınn en sabırsızlandığııı enn eycanla beklediği ilk şey bu olsa gerek abartmıyorum gece uyanıp telefona bakıyordum acaba msj attı mı belli oldu mu diye

Bir de bu kısmıda onemli benim icin "NE ZAMAN AKLINA BİRŞEY TAKILSA BENİMLE İLETİŞİME GECEBİLİRSİN SAKIN CEKİNME" dedi.Dayanamadım bigun attım msj demesin mi bana 23.01.2015 diyee ahh diyorum nasıl gececek bu gunler şimdi ama sayılı gun gercekten cabuk geciyormuş

zaten cok da değildi ya

birde şansım bayaaa bi yaver gitti bence doktorumu ilk goruşmede buldum,ameliyat tarihi icin cok beklemediğim gibi amliyat olacağım saat de one alındı o gun benden mutlusu yok tabi

Anneciğimide aldım tıpış tıpış cıktık ama bir heyecan bir titremeler bir havalara ucmalar falan anlatamam

bu arada ameliyat tarihinden 1 hafta once ameliyat icin gerekli olan tetkikleri yaptırdım.Ben Figen Hanım dan randevu aldığım icin muayene ve tetkikler ucretli oldu.(muayene ucreti icin 155 tetkikler icin 89 TL odedim) Neyse girdim odaya (orada bir adet catlak bir adam vardı onunla ufak bir hırgurden sonra ) uzerimi değiştirdim yanımızda metal hicbirşey bulundurmayacakmışız herşeyi verdim anneme

endişeli endişeli ne yapacağını bilemeyerek gitti yanımızdan ve yatış işlemlerini yaptı.Bu noktada yanınızda birinin olmasında fayda var:/ eveet ve sonunda guler yuzlu bi beyefendi sedyeye yatırdı beni ve gidiyoruzzz ameliyathaneye... Aslında oyle ameliyataneden falan urperirim doktoruma sormuştum beni uyutup mu gotureceksınız ameliyathaneye yoksa orada mı yapılacak anestezi diye.Cunku paniğim biraz heycanlandığımda aşırı mutlu olduğumda ya da endişelendiğimde titremeye ve cılgınlar gibi ter atmaya başlıyorum :/ sonrasındada tansiyonum duşuyor ama onlar o kadar sakinler ki birşey olmaz muzik acarım ben sana demişti

) o sedyedeyken kahkaha atmamak icin kendimi zor tuttum sacma sapan bir gulme geliyor ki heyecandan sormayın

neyseki girdik ameliyathaneye baktım ki muzik acılmış

ee hic de beklediğim kadar soğuk ve urpertici biryer değil iyi iyi gayet hoş diyorum icimden o sırada doktorum da olcu alıyor fotoğraf cekiyor.Zor iş diyorum doktorluk resmen zor iş adam fotoğrafcılık mı yapmadı matematik oğretmeni mi olmadı terzi gibi olcu mu almadı eee bide uzerine psikologluk da yaptı daha ne olsun diyorum ne şanslı hatunsun sen diyippp yatıyorum yerime

anestezi icin damar yolu acılacak ameliyattan değilde o iğnelerden cok korkuyorum işte canın biraz acıyabilir hafif uyuşukluk hissedebilirsin dedi ve damar yolunu actııı ben tabi aklım oray gitmesin diye tv ye bakıyrum maroon 5-animals calıyo klipteki kanlara mı taksam yoksa sozlerine mi takılsam diye sacma spandusunurken ımmmm o ne guzel bi his soldan bi soğuklukkk geliyo

evet kapatabilirsin gozlerini goruşuruz diyolar

bense goruşuroyyyzzz diyip mis gibi bi uykuya geciyorum

ameliyat 1.5 saat surmuş yanlış hatırlamıyorsam....
uyanıyorum yavaştaannn ama donuyorum resmen orda hemşireler falan kadrolu sozleşmeli falanlı fişmanlı şeyleri konusuyolar boğazım o kadar kurumuş ki donuyorum demeyi bile beceremiyorum sonra bir bakıyorummmm doktorcağzım yanımda 345 koydum diyor tepkı veremesemde o an acayip sevinmiştim

sonra o gece hastanede kalıyoruz o nasıl rahat bir yataktır demekten kendimi alamıyorum ve bi yandanda ne akılsızsın deyip pişmanlık yaşıyorum sozde

ağrıdan hep onlar işte ve size tavsiyem benim gibi korkmayın iğneden yaptırın o ağrı kesicileri elbet dayanamayıp yaptıracaksınız boşuna beklemeyin gecenin 2 sini 3 unu.ilk gece hic uyumadım sabah olsada acsalar bandajları gorsem diye sabırsızlandım veee doktorum yine cıka geldi onu o saatte gorunce iyice şok oldum kendi ağrımı unuttum ameliyattan cıkmış o saatte zor iş zooorrrr.O yuzden doktorum icinde başarının ona kolaylıkla gelmesini uzmanlların uzmanı olmasını diliyorum
işte boyle şuanda tam iki haftam doldu ağrım sıfır doktorum hafif yan yatabilirsin demişti ama ben bu kezde sırtustu yatmaya alışmışım ytamıyorum

insan bir yerde kıyamıyor onlarada

kıymetlilerimisss: ameliyatın 3.gununde ilk kontrolum vardı gideerken biraz zorlanmıştım 8.gunde 2.kontrole gittim hatta o gun kızcelerimi biraz gezmeye bile cıkarttım

) zorluk yaşamadım bugun de kntrole gittim bandajları cıkarttık o medikalden alınan voe markalı sutyenle bir sure daha devam edicez.herşey yolundaymış acıkcası ben her gecen gun daha da seviyorum onları

)Bu arada ağrılarım 3.gunden sonra cok olmadı sadece kas altı oldugu ıcın yogun bi şeklde kasların gerildiğini hissettim ve hareketlerim kısıtlıydı
sonuc olarak cok şanslıydım en buyuk şansım doktorum oldu tabi.burada hic adına rastlamadım hatta bugun bunu da sordum adınızı hic goremedim diye genelde orta yaş grubu geliyormuş anladığım kadarıyla onlarda bu tarz yerlerde paylaşmıyolar demekki bizler gibi

yani anlayacağınız ben sonuctan fazlasıyla memnunum sırada burun var onu da yine doktorumun ellerine bırakıcam hem bi gorseniz verdiği guveni sakinliği ve samimiyeti hic tereddut bile etmezsiniz ve son derece ilgili.Hani devlet hastanesi ilgilenmezler falan filan duşunmeyin yani.Eğer imkanınız varsa cevrenizi ve soylenenlerı cok fazla takmayın size destek olacak tek bir kişi bulun ve gidin hemen olun bu ameliyatı

neyse ben gideyimde kızcelerime masaj yapayım