arkadaşlar aranıza yeni katıldım.15 gun once ameliyat oldum.275cc yuvarlak meme protezi takıldı.inanın hersey değişti.yıllar once yapmalıymışım.neyse ameliyat olmak isteyip karar veremeyen arkadaşlara tavsiyelerde bulunmak istiyorum.cok araştırdım ve bir arkadaşımın aynı hekime ameliyat olmasından sonra tum cesaretimle gidip goruştum.duygularımı anlatmam imkansız mukemmel bir hekim.ben de bu sektorde calıştığım icin hasta psikolojisini cok iyi anlayabiliyorum.doktorum ankara eğitim ve araştırma hastanesinde.doc.dr.GURCAN ASLAN.hastaneye yattım gerekli tetkikler yapıldı,1,5 saat suren bir ameliyattan sonra kas altına protezim takıldı.sadece ilk gun hareketler kısıtlı ama ağrı kesici verildiği icin acıdan cok yatmak sıkıyor insanı.birkacgun kollarımı yukarı kaldıramadım o kadar.bazı arkadaşlar şişlikten ve renk değişikliklerinden falan bahsediyor.hayır ben de hic birşey olmadı.sonuc mukemmel.ameliyat sonrası zaten tum ekip sağlığımızla ilgileniyor.ameliyattan bir hafta sonra kontrole gittim ve hekimim bana,MUTLUMUSUN dedi.işte budur.bizler fizyolojik değil daha cok psikolojik bir operasyon icin gidiyoruz.ve inanın daha iyisini duşunemiyorum.iyi ki varsın GURCAN HOCAM.binlerce teşekkurler sana...