Herkese merhaba,

Forumda okuduğum kadarıyla benim yaşımda yaptıran cok fazla kişi yok bu ameliyatı. Ben 22 yaşımdayım, yakında 23 olucam. Taa liseden beri de en cok istediğim şey buyuk goğuslerdir. Giydiğini yakıştırmak olsun, vucut orantısı olsun. Zayıfımdır ama ust bedenim 32 alt bedenim 36, haliyle bi orantısızlık oluyor. Onu da push uplarla saklıyorum yıllardır. Bu ameliyatı cok istiyorum, ailem de tamam dediler kafana takacağına yaptıralım. Sonra forumu okudum ve cok korktum. Ağrılı,acılı gunler cok gibi. Arkadaşlar ben 70B veya 75A takıyorum ki o da destekli ve tam doldurmuyor hic bir zaman. Zaten bu durumda bile biri diğerinden kucuk. Kilo alsam oraya almam ama verdiğimde daha da hacimleri azalıyor. Gercekten cok istiyorum bu ameliyatları hele koyduğum gibi fotoları gorunce. Bir kadına en cok yakışan şeylerden biri meme, bir kadını guzel yapan diyemem ama bir erkekten ayıran şey memesi bence. Bir cok anlama geliyor pek cok kulturde ve en bilineni annelik. Şuan universite ucteyim ve eğer bu yaz staja gitmezsem yurt dışına, bu ameliyatı olmayı cok istiyorum. Sizler ne dersiniz?

Bu arada, Ankara veya Antalya'da bana onerebileceğiniz doktor var mı? Ailemi cok zorlamak istemiyorum, kendim de para biriktiriyorum şuan ve masrafların 8-10 bini aşmasını hic istemem. Hatta o bile cok bence ama sanırım ortalama fiyat bu. Oldukca kararsızım, ozellikle iyileşme konusunda. Lutfen yardım edin.

Not: Bu fotodakiler sizce kac cc gerektirir? Bu arada, byum 1.64 civarı ve kilom da şuan 52 ama 50ye duşmeyi duşunuyorum, malum bacaklar