meme estetiği ameliyatım icin geriye sayım başlıyor :)
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- meme estetiği ameliyatım icin geriye sayım başlıyor :)
-
14-09-2022, 08:48:24Sanırım benimde artık konu acma zamanım geldi. aylardır forumda araştırdım ve nihayet izmirde doktor goruşmelerime bugun başladım.Oncelikle bana yardımlarını eksik etmeyen başta gizeml ve flzflz olmak uzere,aramızda yanlış anlaşılmalar yaşansada arzum77 ye bıkmadan usanmadan bana uzuuuun uzuuuun acıklamalar yapan resimlerini paylaşan diğer tum arkadaşlarıma coook tşk ediyorum.hepinizi cok seviyorum ve şuan daha cok desteğinize ihtiyacım var.bugun ilk olarak dokuz eylul universitesi hastanesinde adnan menderesle goruşmeye gittim fakat haftaya salıya gun verdiler muayene icin. daha sonra bozyaka devlet hastanesinde yavuz kececiyle goruşmek istedim oda olmadığından kutay hanım diye bir doktorla goruştum. dikleştirme ve silikon istediğimi soylediğimde goğus dokumun olduğunu ve silikona gerek olmadığını dikleştirmenin yeterli olacağını soyledi. bende daha iyi sonuc almak istediğimi oldukca dik bir goğus istediğim icin silikonda ısrarcı olduğumu soyledim ve fiyatın uygun olmasını istediğim icinde devlet hastanesini tercih ettiğimi soyledim oda 2014 te devletin ozellerden pek farkı olmadığını soyledi.fiyat bilgiside vermedi henuz bilmiyorum dedi buda bana garip geldi ve bozyakayı eledim
daha sonra fahri mola ve ardından Cuneyt ozek e gittim.fahri molada silikona gerek olmadığını soyledi ama dikleştirme ameliyatı resimlerini gosterdi onlarda beni tatmin etmedi. Cuneyt ozek te yine silikon taraftarı değildi ama onunda gosterdiği dikleştirme sonucları yine beni husrana uğrattı. sonuclar kotu değildi aslında ama benim istediğim daha dik bir goruntu olduğu icin beğenmedim. buarada Cuneyt beyin muayenesi sırasında uzucu bi olay yaşandı.once senden ultrasan istiyorum hemen cektir getir dedi panik oldum eline bir sertlik geldiğini ve ne olduğunu bilmek istediğini soyledi hemen ultrasan cektirdim ve sol goğsumde kist cıktı yarın ultrason sonucumla Cuneyt beye gidicem ve daha sonra sanırım o doktorda karar kılıcam cunku kendisi inanılmaz şeker bir insan.yani anlayacağınız yarın herşey belli olcak ama biraz buruklaştım umarım kotu bir şey cıkmaz.zaten ameliyat icin inanılmaz korku yaşarken birde kist cıktı şimdide bunun stresini yaşıcam iyimi kotumu olduğunu oğrenene kadar.biraz uzun oldu ama heyecanıma ve korkuma verin arkadaşlar.yarın ameliyat gunum belli olcak inşallah ben yine silikonda ısrarcı davranıcam ama bakalım Cuneyt bey ne dicek...