Benim gibi Meme kanseri ve meme estetiği olan arkadaşlar. ..
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Benim gibi Meme kanseri ve meme estetiği olan arkadaşlar. ..
-
14-09-2022, 08:48:21Selam arkadaşlar. 6 yıl once meme kanseri oldum.Dolayisiyla sol memenin yarısı alınmıs oldu.Bu gecen yıllar icinde estetik kaygısı tasidigim soylenemez ama bu sene goguslerimin cocuğum olduktan sonra da epey değiştiğini iyi gorunmedigini farkettim. Nasıl olduysa bi deli haliyle istanbul da bi devlet hastanesine başvurdum plastik cerrahla goruştum gorustugum doktor beni aydinlatti bende bi guven duygusu oluştuktan sonra ki bu 8 ayı buldu ameliyat olmaya karar verdim. Bu ameliyat 2 aşamadan oluşuyor. ILK inde doku kaybı olan bolgeye dokugenişletici yerlestiecek bir sure birbucuk ay kadar bunu enjeksiyon la şisirecek 2. Ameliyatta da her iki meme ye de protez yerleştirip sol meme ucunu ki dış kadrana bakıyor duzelecek. Ben su an da 1. Ameliyatimi oldum. Merak ettiğim benim durumumda olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim Bu oldukları ameliyatlardan sonucu itibariyle memnun musunuz Hangi şehirde hangi doktora ameliyat oldunuz aşamalarıniz nelerdi Simdiden teşekkur ederim. Sağlıcakla kalın. .