Merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım 1.57 boy ve 47 kiloyum. Goğus olcum sudyen ustunden 93. Minyon bi kız olduğum icin cok buk duruyorlar. Sokakta dik yuruyemiyorum ve kambur olmaktan korkar hale geldim. Sıcakta da cok kotu kokuyorlar. Artık dayanamayıp doktora gittim(Bolu da araştırma hastahanesi). Prof dr. Metin gorgunun baş asistanı muayene edip Metin beye de sordu ve Metin bey de gordukten sonra ameliyatımicin rapor cıkartıp ucretsiz olabileceğini soyledi. Sanırım aşırı sarkık ve buyuk memelerde veriliyorbu rapor. Ama korkmaya başladım arkadaşlar meme ucu hissizliği, sut kanallarının fazla kaybedilmesi ve iz beni duşunduruyor. Doktorum Salı gunu gel tahlillerini yapalım dedi. O gun tahlillerden once konuşup karar vericem. Benim gibi bekar olup da goğus kuculten arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Kızlar amelyatımı oldummm!!! Tum ayrıntılar aşağıda

Kızlar bugun detayları yazabiliyorum sonunda perşembe gunu İzzet Baysal eğitim ve araştırma hastahanesinde Prof dr Metin gorgu, uzman dr İstemihan Ozturk ve asistan doktorlar Jehat ve Ertuğrul bey tarafından ameliyat oldum. Amelyatım ucretsiz oldu. Hemşireler, doktorlar, ameliyat oncesi ve sonrası anestezi Ekin'inden herkesten cok memnun kaldım. Ameliyata girmeden once yapılan cizimlerde bedenimin dd cup olduğunu soyledi doktorum. Şuan b cup oldum. İki goğusumden de 400er gram alındı. Amelyatım 6 saat surdu. Anesteziden korkuyordum ama ameliyat masasından kalkmadan anestezi Ekibi beni uyandırdı. Kendime gelmem 2 saati aldı tabi. Gozum birşey surmuşler o yuzden bayağı bi bulanık gordum. 1 gece kaldım doktorum 2. Gecede sistersem kalabileceğimi soyledi. Ama ben kalmadım her yerim delik deşik oldu okadar ameliyat oldum kan alırlarkenağladım her seferinde dun eve gelmeden bandayım değişti ben bakamadı ama annem cok beğendi uzuldu hatta onceden karnına geliyormuş falan dedi. Dun eve geldim işte bugun daha iyiyim ama lavaboya girerken annem yardımcı oluyor eğilemiyorum.Kambur yuruyorum. Dun doktorumbeklediğimizden biraz daha fazla kanaman oldu dedi o yuzden direnlerim duruyor. Her sabah olcum yapıp kaydediyorum. Şimdilik deneyimlerim bu kadarcık