4 aydır sabah akşam bu amelyatlarımla bilgilendim ve ilgilendim. Cok cabuk karar almıştım ve doktorumda sabit kaldım cunku onu cok sevmiştim, sabah akşam demedi benimle uzaktan uzağa ilgilendi, gerek telefonla gerek maillerle (yuz yuze maalesef goruşemedik, yurtdışından olduğumdan) Allah razı olsun kendisinden. Ama amelyatıma ikibucuk hafta kala kalp kırizi sonucu vefat etti. Allah rahmet eylesin, nur icinde yatsın inşallah.

Bu dort ayda bircok sıkıntılar yaşadım, gerek psikolojik gerek sağlık yonunden. Doktoruma saygısız davranmak istemem ama yurtdışından geleceğim icin ve biletimi herşeyimi ayarladığımdan kendi hayatım devam ettiğinden yeni dr. aramaya başladım.

Ikinci seceneğim olan dr.u aradım, sağolsun kırmadı beni ve randevumu ayarladı. Adı burda cok gecen bir dr. yanlız asistanının beğenmediğim acıklamalarından dolayı icime kurt duştu. Karnımın lazerden sonra sarkabileceğini soyleyince ertesi gun tekrar aradım ve oyle bişey demediğini iddia etti benimle. Resmimi albumume yukluyorum, evet bu karnıma sarkar dedi! Kac tane dr.la goruştum, hic biri boyle bişey dememişti. Icime sinmedi.... lazer lipo icinde pek aydınlatıcı bilgi alamadığımdan devam araştırmalara başladım. Kamran beyle cok goruştum ve "tamam, işte bu dedim"

Cok uzattım......

Iki cocuk annesiyim ve emzirme doneminden sonra 75 C bedenden 75 A/B ye duştum. Eğildiğimde boşluklar beni cok mutsuz ediyordu. Boyutuna hic takılmadım. Ama daha cok lazer lipo icin araştırmalara başlamıştım ve ikisi bir arada olsun bitsin istedim. 3 Bolge (karın, bel ve biraz basen) artı meme buyutmeye kara verdim. Boy 1,70 kilo 54. Meme olculerim alt 75 cm ust 87 cm (ust yanıltmasın goğus kafesimde cıkıklık var).

Aşırı asimetrilik vadı, buda dr.u cok uğraştırmış. Sol mememin altındaki kaburga cok girintili cıkıntılı, buraya 375 cc ultra high natrelle takmış, sağ daha yuksekte olduğundan 360 cc high natrelle koymuş. Meme başından kas altına yerleştirildi. Amelyat oncesi nasıl olsun dedi, sadece eğildiğimde bu boşluklar yok olsun yeter dedim, bu cıktı. Şu an 95 cm oldu olcum.

Vaser lipoda 1,6 litre yağ alınmış. Ama maalesef karnımı yapmadı, derim cok incemiş orda guzel olmaz ve ihtiyacinizda yok zaten dedi. O andan itibaren zaten benim moralim bozuldu gerisini kendisine bıraktım. Sadece simit ve basen (dış bacak) yapıldı. Netice beni şimdiden mutlu etti bile. Cok şaşırdım, istediğim oldu bile, odemler giderse bide nasıl olur bilmem. 54 kilo girdim amelyata 58 kiloyum şu an.

Şimdilik herşeyden ve herkesden cok memnunum. Korseden haric. Dr. bey lazer lipo değilde vaser lipo uyguladı, daha guclu ve teknolojide lazerden daha etkili olduğunu soyledi. Kendisi kesinlikle illa bunuda yapalım diyen biri değil, hatta tam tersi, yuzdeyuz netice alamayacağı işlemlere yanaşmıyor. Bu yuzden iyiki bu dr.u bulmuşum ve onda olmuşum. Iyiki kararımı değiştirmişim.

KK uyeleri, arkadaşlar yardımlarınız icin hepinize tek tek teşekkur ederim.

Resim yuklemeye sıcak bakmıyordum ama sanırım fikrimi değiştirdim. Vaser resimlerimi şimdi yukluyorum.