Kızlar selammmm
Uzun zamandır takip ediyordum yazılanları ve yeni hesap actım. Dun sabah meme buyutme ameliyatı oldum ve bugun evimdeyimmm. Doktorum ameliyatin başarılı gectigini soyledi 275cc high profil mentor kas altı oldu bu arada. Daha once hic olmadığım icin ameliyattan cok korkuyordum ama oldu bitti sonunda ben bile inanamiyorum

) Ben olduysam herkes olabilir panik atak var bende cunku. Ameliyatta hic de korkcak bişey yokmuş zaten bi sakinleştiricide yapıolar ama ben ameliyattan korkmaktan sonrasını pek duşunmemiştim ameliyat oncesinde. Ameliyattan cıktığımda inanılmaz ağırlık ve baskı hissettim konuşup nefes almakta zorlanıyordum. Ablamlar destekle yatırıp kaldırıyorlar. Ağrı denen şey bende olmadı sanki sadece baskı ama bugun daha kotuyum sanırım dun narkozun etkisiyle iyiydim. goğsumde yanma hissi başladı bugun yarım saat kadar surup geciyor belkide milletin ağrı dediği şey bumu acaba. Birde bi sorum olcak kollarımı kaldırım saclarımı tahmini ne zaman toplayabilirim kızlarr???birde bu destekle kalkma işi ne zaman gecer??