Merhaba ben 17 agustosta meme buyutme ameliyatı oldum şuan beşinci haftam bitti. ameliyat oncesinde bu siteden sizlerden cok fazla şey oğrendim. kendi doktorum ve hacettepe hakkında da cok fazla araştırma yaptım fakat ozan hocayla ilgili internette meme buyutme ameliyatı konusunda cok kişiye rastlamamıştım genelde ozan hocanın burun ameliyatlarından bahsedilmişti. şuan bende merak eden herkese yardımcı olmak istiyorum
Bana kas ustu 345 cc mentor marka high profil protez koyuldu meme altı kesisi ile yerleştirildi. boyutundan şuan cok memnunum. oncesinde doktorum kas altı yapacagını soylemişti fakat ameliyat sırasında meme dokumun yeterli oldugunu duşunerek kas ustune karar vermiş. acıkcası kas altından cok korkuyodum ameliyat sonrası bunu duymam beni rahatlattı. buna ragmen ilk hafta ciddi anlamda agrım oldu. 10. gunden sonra iyileşmeler hızlandı.10. gune kadar hep annemin desteğiyle kalktım. kalkarken ve yatarken cok agrım oluyordu.sonra kendim kalkmaya başladım ama uc hafta boyunca yatıp kalkerken hep zorlandım. ağrıların şiddetli oldugu donemde hep kas altı olsaydı kim bilir nasıl zor olcaktı diye duşundum. aynı gun ameliyat oldugum arkadasım kas altı olmasına ragmen benden cok daha hızlı bir iyileşme gosterdi sanırım vucudu daha gucluydu. ama şuan her şey yolunda ağrım kalmadı cok nadir sızlamalarım oluyo. bir haftadır evde sporuma başladım. şuan aklıma gelenler bunlar her turlu sorunuzu cevaplamaya hazırım kızlaaar )