kızlar butun doğal goğus buyutme yontemlerini denemiş ve sonuc alamamış biri olarak 5 senenin sonunda beklediğim goruşmeyi gercekleştirdim ,bursada prof dr. mesut ozcanla goruştum.bu akşamdı randevum.oncelikle mesut beyi ilk gorduğumde nekadar yaşlı biri olduğunu gecirdim aklımdan bi ameliyattan cıkmıştı sanırım cok yorgundu cok ilgiliydi diyemiycem ama cok tonton tatlı bi adam.muayne sırasında cok utandım ilk başta,ama doktorun karşısına gecince heyecanım gecti biraz.mesut bey bana 275cc dual plan yontemiyle ameliyatı onerdi annem hemen tabi yapıştırdı soruyu doktor bey kızım doğum yapınca emzirmeye engel olur mu diyeburdaki araştırmalarım sonucunda bildiğim uzere olmazmış kollarımı kullanabilmeyi ve iyileşme surecini sordum,1 haftaya normale donersin dedi biraz rahatladım cunku izin almam sorun olucaktı.iz kalmıycağını soyledi,nine sutyeni gibi bi sutyenin icine 300 cc koyup denedik.ayy okadar buyuk geldiki gozume ordaki hemşire bayana da sordum goruntusu boyle mi olucak yoksa daha inicek mi diye boyle durur hemen hemen dedi , bana acayip buyuk geldi.yani 300 ccden ziyade 275 daha iyi olur gibi ben cok minyon değilim 167 boyum 60 kiloyum fiziğim goğusler haric orantılı aslında ama yinede 300 cok geldi bana birde hic goğsum yok sanırken mesut bey kendisinin de biraz goğsu var zaten dedi.doğumlardan sonra biraz sarkmalar olabilirmiş ama beni cilt yapım cok iyi durumdaymış zannetmem sarkma olucak gibi değil dedi.genel olarak aklımda cok fazla bi soru kalmadı aslında.eğer sabah yaparsam akşama cıkarsın akşama doğru olursa 1 gece kalırsın burda dedi.ben en yakın zamanı sordum bu cumartsi akşama doğru olabilir dedi.yada şubatın 15inden sonraya.acıkcası aklımda soru yok ama beni duşunduren tek şey doktorun biraz yaşlı olması yani karşımda yaşlı ama daha dinc birini bekliyordum ve konuşurken ellerinde bi titreme gibi bişiy sezdim acıkcası bu durum kafamı karıştırdı biraz tecrubesine cok guveniyorum mesut beyin zaten başkada kimseyle goruşmedim ama beni duymakta biraz zorlanması ve ellerinin titremesi artık cok mu yaşlanmış acaba sorosunu getiriyo ve biraz endişelendiriyo.mesut beyi tanıyanlar bi fikir verebilirle mi acaba?:26: