Herkese Merhabalar. Oncelikle burada meme buyutme ameliyatı olan ve tecrubelerini benim gibi karar aşamasında olanlarla paylaşan herkese teşekkur ederim. Ameliyat olmaya karar verene kadar forumdaki arkadaşların tecrubelerinden cok cok faydalandım. Bu nedenle ben de benim gibi ameliyat olmaya karar veren ancak başına neler geleceğini bilmek isteyenlere faydası olur umidiyle yazmaya karar verdim. Ameliyat olmaya karar vermek kadar onemli bir şey varsa o da kesinlikle ve kesinlikle doktor secimi. Ben bu konuda cok şanslı insanlardan birisiyim. Uzuuuun araştırmalar ve daha once ameliyat olan bir arkadaşımın tavsiyesi sonucunda Doc.Dr. Gurcan Aslan'a ameliyat olmaya karar verdim. Kendisiyle goruşmek icin gittiğimde butun sorularımı sabırla ve kendinden cok emin bir şekilde cevaplaması doğru yerde olduğumdan emin olmamı sağladı. Boyum 1.78 ve 60 kiloyum. Goğuslerim dumduz değildi ama cok kucuktu. Protezin buyukluğune ve şekline Gurcan Hoca karar verdi. 8 Ocak'ta Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat oldum. 300cc High Profile protez kondu. Size de tavsiyem bu konuda secimi doktorunuza bırakmanız. Ameliyattan cıktığım ilk andan itibaren inanılmaz rahattım. Ameliyathaneden odaya getirildiğimde dahi kollarımı rahatlıkla kaldırabiliyordum. Bu konuda bazı arkadaşların bahsettiği gibi en ufak bir sorun yaşamadım. 5. gun araba kullanabilecek kadar iyiydim. İkinci gun biraz ağrım oldu o kadar. 20. gun yuz ustu yatabiliyordum. Ama elbette bunlar hep kişiden kişiye değişebilen surecler. Ancak benden once Gurcan Hoca'ya ameliyat olan bir arkadaşımı da gozlemleme fırsatı bulmuş ve onun da benzer şekilde sorunsuz bir ameliyat sureci gecirdiğine şahit olmuştum. Zaten karar vermemde de bunun cok etkisi olmuştu. Şu anda kendimi hic ameliyat olmuş gibi hissetmiyorum. Buyukluğu ve gorunuşu inanılmaz guzel ve doğal oldu, yumuşaklıkları da cok ideal. Eğer benim gibi uzun zamandır duşunup, bir turlu harekete gecemeyenlerdenseniz Gurcan Hoca'yı gozum kapalı tavsiye ederim. Sormak istediğiniz veya merak ettiğiniz şeyler olursa da seve seve cevaplayabilirim...