Bende meme estetiğim ile ilgili gelişmelerimi burada paylaşmak istedim. 14 Ocak 2015 Carşamba gunu Ethica Levent Hastanesi'nde (Estethica) meme buyutme ameliyatımı Tolga YENER'e oldum. Doktorum gercekten cok cok iyi işini bilen, guler yuzlu ve hastasıyla cok ilgilenen bir doktor. Saat 16:20 gibi ameliyata aldılar saat 18:00 gibi odama gelmiştim. Gayet iyi gorunuyordum herhangi bir ağrı hissetmedim sadece goğusumun uzerindeki baskı dışında. Doktorum kontrol icin ameliyattan sonra yanıma uğradı ameliyatımın cok iyi gectiğini 30dk kadar surduğunu 325cc denediğini fakat vucudumda cok buyuk durduğunu ve 295cc kullandığını soyledi. Ameliyatım kas altı meme altı kesisi ile yapıldı Mentor marka 295cc Ultra yuksek profil kullanıldı. O gun birkac saat icinde daha iyi olmaya başladım hatta kalkıp dolaştım ama tabi duzenli olarak ağrı kesicim de yapılıyordu. Ertesi gun oğleden sonra taburcum oldu hastaneden cıkmadan once tekrar ağrı kesicim yapıldı. Sonra eve geldim birkac saat sonra ağrı kesicinin etkisi gecince tabiki biraz ağrım oldu. 2 gun boyunca tek başıma yatıp kalkamıyordum. Dik yuruyememeye başladım bu da gayet normal bir şey. Ameliyat sutyenim de cok sıkıydı doktorum ozellikle bedenimden daha kucuğunu kullandığını soyledi sıkı kalması icin. Gun icinde pek yatmadım genelde oturdum arada kalkıp ev icinde dolaştım cunku uzun sure sabit kalınca kalkarken daha zorlanıyor insan. Sonra akşam yattım gece bir ara kalkmak istedim ama yardımsız imkansızdı. İlk gunu bu şekilde atlattım.