Benim hic aklımda yoktu ameliyat olmak, yani goğuslerim biraz da olsa buyusun istiyordum evet ama ameliyat olmayı hic duşunmemiştim hep doğal yontemleri okuyordum ama onların haplarına da hic elim gitmiyordu.. KK ile de boyle tanışmıştım zaten, doğal yollardan goğus buyutme yontemlerini ararken, oradakileri 1 gun boyunca okudum 1 -2 yontem aklıma yattı ,ama ertesi gun nerden esti nereden geldiyse pat diye ameliyat olucam dedim,bu boyle olmayacak 1 cm 2 cm ile uğraşamıycam buyudu mu buyumedi mi diye..

bu sefer gectim meme estetiği bolumune bir suru kişinin tecrubelerini okudum okudum nedense hep aynı kişide kilitleniyodu aklım, en cok ovguyu hep ona yapmışlar,en sorunsuz hastalar hep onun, ağrısız sızısız diyorlar inanasım gelmiyor ama 1 değil 2 değil baktım pek cok kişi aynı şeyi yazmış cizmiş( ki En COK etkilendiğim Oralet'in yazdıklarını sayfası sayfasına okumam ve samimiyetine inanmamdır), yazılanların tamamını okudukca işinin ehli olduğu da anlaşılıyo,dedim arkadaş tamam ben ameliyat oluyorum ve Barış CAKIR' a oluyorum..1 gun icinde!

bu olay mayıs ayında oldu.. sonrasında temmuz 31 de ilk goruşmeme gittim.fikren yine aynı tatmine ulaşmıştım. bu dr. benim istediğimi yapacak, ben de cok memnun kalacağım ,dedim icimden. ki aynı fikre eşim de ulaşmış.. boyum biraz uzun diye (1.72 cm) 320-350 cc takılır herhalde diye duşunurken orada yaptığı muayene de bana 280 takabileceğini cunku goğus kafesimin dar olduğunu,istesem de boyum uzun diye bana 320 veya 350cc filan asla takamayacağını,onların benim vucuduma yakışmayacağını soyledi. ben de o gun oğrendim ki hakikaten bnm goğus kafesim darmış. yani goğus altından olcum 72 cm di. o yuzden bana 75 beden sutyenler hep hafif bol oluyordu, yıllardan sonra jetonum da duşmuş oldu
Bu da bir işaretti ki Barış Bey hastasının estetik bi goruntuden uzak isteğini baz almaktan ziyade ona en yakışacak olculeri baz alıyordu. hoşuma gitmişti. karı koca bizden aferini almıştı doktorum

21 aralık 2010 salı gunu yani tam tamına 1 hafta once saat 13.00 da Acıbadem Fulya hastanesinin ameliyathanesinde guzel bir uykuya dalmıştım.. cıktığımda gece 24ten beri ac olmamdan kaynaklanan ve pek cok hastada da gorulen istifra ile saat 17.10da actım gozumu, 3 kere daha istifra devam etti ve sonrasında 17.30 da ameliyathaneden cıktım. artık odamdaydım. Herşey bitmişti.

Barış Bey geldiğinde yanımda Oraletim de vardı onca guzelliğiyle karşımda oturuyordu Barış Bey 280 cc High profile DAMLA protezi,Kas Zarı ALTINDAN kullandığını cok guzel olduğunu,cok yakıştığını soyledi,cok beğeneceksin diye de ekledi..ki zaten şuphem yoktu..
ertesi gun vucudumda narkozun etkisi gectiği icin,hafif ağrı başlamıştı, akşamında biraz daha şiddetlendi ama yattığım yerde sadece koltuk altımdaki direnler canımı yakıyordu. istanbulda kalacak yerim olmadığı icin 1 gece daha hastanede kaldık ve 2. gun tam tamına 48 saat dolduğunda yani 17.30 da dr. um direnlerimi cıkardı ve artık gidebileceğimi soyledi. direnlerin cıkması inanılmaz guzel bir duygu. tum o ağrı sızı o incecik borucuklardan kaynaklanıyormuş meğer. sonrası ise gulluk gulistanlık..
cuma gunu alışveriş merkezi gezecek kadar iyiydim, dun pzt biraz ağır haraket etsem de okuluma gittim,dersime girdim,sıkıntım olmadı,bugunse katbekat iyiyim.. bilmiyorum daha farklı bir kesi yontemi ile yapılsaydı ameliyatım, bu kadar rahat ayaklanabilir miydim?
şu an KKda ameliyatım olmuş da bitmiş de gayet dolgun goğusleri olan bir hanım olarak buraya yazdığıma hala ve hala inanamıyorum..
Bundan sonra hayatım BCo ve BCS diye ikiye ayrıldı benim: ) doğru karar vermeme neden olan tum arkadaşlara ve en başta Oralet'e teşekkuru bir borc bilirim.. Ve tabii ki bu yazılanları okumama sebep olan bu yararlı site KK'ya !

bu kadar yıl kucuk goğuslerle baş etmeme hic gerek yokmuş,keşke daha once aklıma gelseymiş ameliyattan cekinen ama olmak isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyor,darısı başınıza diyorum