Evet konumu acayim artik diyorum.... birsene yogun bir arastirmadan sonra, burdaki arkadaslarin yardimi da cok dokundu tskler bu arada, Dr buldum galiba. 26.11 son gorusmem var ve galiba hersey yolunda giderse 9 Aralik buyuk gun.
Buarada boyum 1,65 cm 68 kg 3 cocugum var. Ucunu uzun uzun emzirdim toplam sayarsam 3,5 sene emzirdim. Ehh maglum artik eskisi gibi durmuyorlar. Meme dokum var ama ust lobum bos!
Tam 6 Dr gorustum. Herkes degisik bir sey soyledi, aslinda 3 Dr diklesme gerek dediler ,obur 3 Dr. ise gerekmez dediler, meme ucu ile diklestirme olur dediler. Ben bu iz konusunda hasas oldugum icin, diklestirme konusuna suanda HIC hazir degilim. Belki bir on sene sonra olabilir ama suan icin soz konusu degil benim icin! Diklestime gerekmez diyen Dr ,benim tam sinirda oldugum icin ve meme ucum asagiya bakmadigi icin, meme ucu kesisi diklestirme olur dediler. Aslinda butun Dr'lar illaki diklestirme olmali demediler, ama sonuc daha perfekt olur dediler. Bende % 100 degil % 95 olsun ama onde o cizgi olmasin dedim. Mukemmel Memenin olculeri var, dr ona gore hesabi yapiyorlar. Ama Dogal bir memenin bile bu olcude var mi? Ben gormedim daha. Tabiki bu bir tercih meselesi.
Dr. Bana bir suru Fotoraflar gosterdi, aralarinda hangilerini begendigimi sordu. Ilginctir ki, butun begendim fotoraflar o olculerden olusmuyordu. Yani su yuvarlak gorunen memeler benim tercihim degil. Ama tabiki zevkler uzerinde tartisilmaz...
Tabiki izsiz bir opr. yoktur onu da biliyorum, ama izin nerde olacagi onemlidir benim icin. Umarim iyilesme surecimde bir sorun yasamam!:18:
Birsuru Fotolar gordukten sonra kesin 400 high profil asagisi beni tatmin etmiyecegini anladim. Dr ile beraber deneme sutyenleri taktigimizda begendiklerim 400-420 oldugunu soyledi. Mememi de doldurmak icin de, zaten 400 gerek dedi.
Suanda Dolgulu sutyenler taktigimda zaten 350 gibi duruyor. Yani 400 kesin olmali yapmisken Dolu dolu olsun Bir D cup olsun
Yontem olarak butun yontemleri ve ayni zamanda kesileri de yapiyor(senede ortalama 180-200 me,e buyutme/kucultme opr. uyguluyor!). Uc yonteme uygun oldugumu soyledi.
Kas usutundeki kapsul+silikonu hissetme riskinin daha buyuk oldugunu, ayni zamanda meme Dokum oldugundan haliyle yercekimine meme kendini daha cabuk birakabileceginden, kendisi Dual Plane, yani yari kas ustu yarisida kas alti, tercih etigini soyledi.
Fakat karari bana birakiyor, kas zari altida olur. Aslinda bastan beri kas zari alti kafama yatiyordu, kas zarar gormedigi icin! ama Dr dedikleri de bana mantikli geliyor...!:44:
Yani simdilik dusuncem: Damla, 420 ,high profil , meme ucu kesisi dusnuyorum. Artik 26.11 gorusmemde kesinlestiririz dr la.
Arkadaslar sizin fikrinizi de alayim!?
askkitabi Meme Buyutme ameliyat...SIRA BENDE:)))"
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- askkitabi Meme Buyutme ameliyat...SIRA BENDE:)))"