cilt lekeleri icin maske cilt lekeleri maskesi lekelerine maske maskeleri leke maskesi
Genellikle her bayanın 10 bayandan 7`sinde cilt lekesi vardır ve bundan eminimki şikayetcidir hicbir bayan ben lekelerimi seviyorum demez bunun icin kremler,maskeler ,farklı farklı uygulamalar hatta benim tanık oldugum estetik bile yaptırıyolar.Ama bence bunların hic birine gerek yok kendi maskenizi evinizde kendi kendinize rahatca yapın kurtulun hic boşa başka şeylerle ugrasmayın maskenin tarifine buyrun bakın.

Yuzunuzdeki tum lekelerden kurtulun

250'şer gram taze sut ve alkolu iyice karıştırın. Soğuk yerde muhafaza etmeniz gereken bu karışımla, her sabah uyanır uyanmaz ve akşamları yatmadan once yuzunuzu temizleyin. Alkolu, derecesini eczanede azalttıktan sonra kullanın. Bu ozel karışım, yuzunuzdeki lekelerin yok olmasını sağlayacaktır.

Makyajınızı bademli sutle temizleyin

Malzemeler:

Bir kase dovulmuş badem
500 gram sut
1 tatlı kaşığı badem yağı

Dovulmuş bademleri ve sutu yaklaşık 8 dakika boyunca kaynatın. 10 dakika demledikten sonra ise suzun ve cam bir şişeye koyun. Ardından, uzerine badem yağını ekleyin. Her cilt tipinne uygun olan bu karışımı, makyajınızı silmek istediğiniz zaman kullanın. Bademin cildi yumuşatan ozelliği sayesinde, cildiniz yıpranmadan temizlenecektir.