merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yazıyorum bu arada evlendim duğun balayı el opme bayramlar filan derken yazamadım...22 Aralıkta Tuğrul Turana meme buyutme ameliyatı oldum...oncesinde cok duşundum cok korktum bekledim ama doktor beyle karşılaşınca tum korkum gecti cunku cok guven verdi ve acı kan olmaması beni cesaretlendirdi...evet ben cok hassas birisi olmama rağmen zorlanmadım. Tek başıma gittim ameliyata girdim 45 dk icinde uyanmıştım bile. Tabi hicbir acı yok diyemem ama 2 saat sonra kendim kalkıp lavaboya gittim. Akşam 6 da cıkacaktım ama benim tansiyon sorunum oldu baş donmesi mide bulantısı o sebepten gece hastanede kaldım.surec cok kolaydı kısacası...Peki ya sonuc??? tam istediğim gibi hatta sandığımdan buyuk oldu kas ustu yapıyor zaten kesinlikle cok doğal kimse bişey anlamadı benimde istediğim buydu 3 ay sonra tam kıvamında sallanmaya başlıyorameliyat sonrası da cok ilgili bir doktor. Kesinlikle reklamını yapayım gibi bir niyetim yok zaten buna ihtiyacı yok sadece benim gibi cok isteyen ama cok korkanlara yardımcı olmak istiyorum...benim hic goğsum yoktu şuan 75 bedenden taşıyorcok mutluyum eşim de tabikii