ameliyat olalı tam 1 sene oldu ve sonuc inanın muhteşem..iyi bir doktor bulduktan sonra gercekten bu operasyon cok guzel sonuclar ortaya koyabiliyor. 2 temmuz 2009 'da oldum ameliyatımı..şu anki duruşları,yumuşaklıkları gercekten doğal bir gogusten farklı değil.. Bu ameliyata ihtiyac duyan ve psikolojik acıdan kendisini hazır hisseden herkese bu ameliyatı tavsiye ediyorum,benim 1 senedir yuzumdeki gulumseme hic gitmiyor,gercekten bu ameliyat insan da muthiş bir ozguven artışına yol acıyor.sorusu olanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya calışırım..ben de hep merak ediyodum,ameliyat olacağım donemde acaba ameliyat olalı bi kac sene olanlar ne alemde diye..maalesef kimseyi bulamamıştım..o yuzden yardıma ve sorularınıza hazırım kızlar.. ameliyat olacaklara şimdiden kolay gelsin.umarım herkes en az benim kadar mutlu olur.opuyorumnanaktan
Not: Bu mesajı yazalı cok olmuş... 4 yıl olacak 2013 temmuzda benim mutluluğumda bir gram değişme yok... Gercekten insan psikolojisini olumlu yonde etkileyen bir işlemmiş.. Doktoruma ne kadar teşekkur etsem azdır
KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı