Merhaba kızlar. 3 sene once kas ustu damla model taktırdım ve tek goğsumde kapsul oluştu tekrar ameliyata girdim bu sefer kas altı yuvarlak takıldı. başka bir doktora gittim zaten. suan goruntu guzel ama rahat yatamıyorum,donerek uyuduğumda sabah kalktığımda ağrı oluyor ya da kapsul oluşan goğsumde protez oynamış gibi geliyor. bir de sertliği hoşuma gitmiyor. yeni evlendim ve eşim de dile getiremese de sertliğinden oldukca rahatsız. cok pişmanım. zaten evlilik oncesi yaptırdım. erkekler buyuk goğus severler falan diye ama eşim kucuk goğusten hoşlanıyor ikinci ameliyatımda hemşire de dedi taktıran herkes, pişman olup rahatsız olup geri donuyor, keşke hic yapmasaydın ah eşek kafam. her neyse...
kızlar pişmanım. onceden kucuk goğuslerim bana eksiklik hissettirirken şimdi o slikon bana daha da cok eksik hissettiriyor. en guzeli kendi goğsumuz. benimki sadece kucuktu.
her neyse.
merak ediyorum. şimdi cıkarttırsam goğsum nasıl olur. oncesinde sarkıklık yoktu zaten vucudum da sıkı,etim yani. bir fikriniz ya da bilginiz var mı?