2 yıl once Ankara da isim yapmış olan bir doktor tarafından yaptırmış olduğum estetik operasyon maalesef ki hayal kırıklığıyla sonuclandı,bu kez bir onceki doktorumun kullanmış olduğu 445 cc lik protez yuzunden deri genişlemesi olduğundan dolayı hem kucultme hemde daha kucuk protez takılacağından sıkıntılı bir ameliyat gecirecektim.guzellik uzmanı olan bir arkadaşımın tavsiyesi ile yine goğus buyultme operasyonu gecirmek isteyen bir arkadaşımla Dr. Haldun beyle goruşme kararı aldık. Bu benim icin cok onemliydi 2. operasyonu mu gecirecektim,cektiğim onca sıkıntının ardından bir operasyon daha Haldun beyle goruşmeye gittiğimizde cok sıcak,ilgili ve bunların yanı sıra hasta psikolojisinden anlaması işini iyi yaptığı duşuncesi oluşturdu bizde. Tabii ki başta guzellik uzmanı olan arkadaşımın Haldun beye yaptırmış olduğu başarılı goğus operasyonu da etkendi bunları duşunmemiz icin.Haldun beyle goruşme sırasında operasyon tarihi belirledik ve biz Ankara'da onca doktoru bırakıp sırf guvendiğimiz ve inandığımız icin Haldun KAMBUROĞLU'na ameliyat icin gecici sureliğine Konya da gorev yaptığından dolayı Konya ya gitme kararı aldık, ''iyi ki de almışız'' 2ay once onun protezi takıldı cok başarılıydı,kas altı yapılan ameliyatı hemen hemen hic acı ağrı cekmeden gecirdi.. 2 hafta oncede kendisi tarafından benim ameliyatım gercekleşti,bir başka doktor tarafından yapılan daha onceki ameliyatımda cektiğim hic bir acı ağrıyı hissetmeden 2 hafta gecti bile...Zor ve riskli bir ameliyattı,beni bu goruntuye kavuşturduğu icin ne kadar teşekkur etsem azdır...