Kızlar lutfen yardım edin....Bir suredir bu konuyu askıya almıştım ama şimdi 11 gun yıllık iznim var hazır iznim de varken olayım kurtulayım diyorum ama o kadar cok forum var ki bu konuyla ilgili....Kimi deneyimlerini yazmış olumsuz tecrubelerini paylaşmış ama doktor ismi belirtmemiş...Bence bu cok onemli...Lutfen memnun kalmadığınız hekimlerin isimlerini belirtin ki eleme yapmamız daha kolay olsun ben gibi kafası karışıklara...
Şimdi sizden memnun kaldığınız ve memnun kalmadığınız kimler var yazarsanız sevinirim....Ameliyat ucretini de belirtirseniz daha iyi olur....Eğer ameliyat olmuş arkadaşlar sakıncası yoksa resimlerinize bakabilir miyim ? Kafam cok karışık daha once Hasan Fındık ve Barış cakırla goruştum ama o guveni alamadım malesef...Aslında Hasan Fındık guven vermedi diyebilirim...Barış Cakır sadece o zaman biraz zayıfım diye biraz kilo aldıktan sonra goruşelim dedi şuan kilom yerinde ama başka doktor duşunuyorum...Bunun icin de sizin tavsiyelerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var