Burdan bir arkadaşın tavsiyesiyle goruşmeye gideceğim...Yarın 12.30 da randevum var dua edin guzel bir goruşme olsun da memeliler kervanına ben de katılayım ben de millete tavsiyeler vereyim yardımcı olayım O kadar cok istiyorum ki hatta olursa nickimi memeli mestan olarak değiştireceğimŞaka bir yana uzun zamandır istiyorum buranın eski uyelerindenim...Bir ara cok araştırdım 2 doktorla goruştum malesef icime sinmedi...Bu yuzden uzun bir sure rafa kaldırmıştım bu konuyu ama artık olmam gerek...Bir erkek arkadaşım var evlenmeyi duşunuyoruz ama ben boyle erkek gibi nasıl onun karşısına cıkacağım,gelinlik desen istediğim modeller hep straplez ve ust kısmı yakışmayacak ((((((( Sırf bu yuzden evliliği hep geciştiriyorum erkek arkadaşıma hep sonra sonra diyorum...Artık cok bunaldım nolur dua edin yarınki goruşmem olumlu gecsin....Ayrıca bu doktorla ilgili olumlu olumsuz deneyimleri olan arkadaşlar varsa goruşleriniz benim icin cok onemli...1.65 boy 53 kg ım nasıl protez olur acaba? Bir de yumuşak olsun istiyorum mentor mu tercih etmeliyim biraz fikir verirseniz cok sevinirim kızlar yarın doktora nasıl bişe istediğimi net anlatmam lazım