Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ozel bir soru olduğu icin ayrıntı istemiyorum vermek isteyen verebilir tabi ki sorum şu buyutme yaptırdıktan sonra cinsel hayatınıza olumlu katkısı oldu mu? İnsanın kendine ozgu guveni geliyor muhakkak peki cinsel hayatta da oz guven geliyor mu? Belki bir cok insan duşundu bunu katkısı oldu olmadı şeklinde ya da yazmak isteyen olursa acıkca da yazabilir bu konu da ben hep cekingen biri oldum kendimi seksi hissetmedim eksik gibi hissettim ama şu an ameliyatımı oldum sizce farklı olur mu bundan sonra

edit : birinci yılım doldu cinsellik konusunda şunu soyleyebilirim kıyafet giyme ozgurluğu veriyor tabiki ama onun harici sen nasılsan aynı partner olarak yani yatakta ekstra bir katkısı olduğunu duşunmuyorum belki biraz zenginlik katmış olabilir cinsellikte cekingen olmayı doğru bulmuyorum o yatağa girip soyunduktan sonra utanmaolmaz ozgurce dilediğiniz gibi davranın benim cekingenliğim yokmuş bunu anladım isteksizlik partnerden kaynaklanıyo diye duşunuyorum şu an her şey yolunda