-arkadaşlar buraya uye olmadan başlamıştım araştırmaya.o kadar yorum okudum ki kafam cok karıştı.

-birinin iyi dediğine diğeri cok kutu sakın ,pişmanım falan diyor.

-bu sayfayı başlığı diğer sebebi de bu konuyu bir kez daha guncellemek.

-lutfen gercek deneyimlerimiz paylaşalım.

-fotosu olan foto da atabilir.

* hangi doktora ameliyat oldunuz.

*ameliyat ucretiniz neydi.

*sonuctan memnun musunuz.değilse neden.

*bedeniniz kactan kaca duştu.istediğiniz beden olabildiniz mi.ki bence buyuk goğuslu bir bayan icin en onemli soru budur.

*izleriniz koltuk altına kadar gidiyor mu.ki neden o kadar keserler onu da anlamış değilim.cok fazla video izledim kocaman memeli kadınlarda bile bu kadar kesi olmuyor ve memeler kucucuk oluyor.

*istediğin beden olmaz yakışanı yaparım demek ne kadar mantıklıdır sizce.sonucta hasta memnuniyeti on planda değil mi.ki estetik ameliyat bu.yani hasta bir şeylerden memnun değil ki ameliyat oluyor de mi.

*izlediğim ameliyatlar sonucunda ben şoyle duşunuyorum.aslında yakışanı yaparım demek şu demek bence: meme altından (icinden yani) ancak o kadar doku cıkarma yeteneğim var ustten ya da diğer kısımlardan daha fazla cıkaramıyorum demek.......

--evet bayanlar lutfen sayfa guncelliği icin yorumlarımızı paylaşalım.herkesin buna ihtiyacı var.

---bizleri en iyi anlayan bu ameliyatı olanlardır.doyurucu bilgi ve deneyimlerinizi bekliyorum.

--aklıma gelmeyen sorular ekleyebilirsiniz.

---ne kadar soru olursa o kadar aydınlatıcı olur.