kızlar beklediğim gune okadar az kaldı ki hem mutluyum hem de endişeli. nasıl olucak nolucak hic bilmiyorum korkudan doktoruma soru bile soramıyorum cok heyecanlıyım. tek istediğim doğallık hic olmayan memelerimin normal bi boyutta olması doktoruma tek soylediğim şey nolur cok buyuk olmasın. Buarada devlet hastanesinde olucam protezin markasını fln sormadım olcuye de ameliyat sırasında karar vericekmiş bana bırak diyor doktorum. hic doktor araştırmadan ilk gittiğim doktora ameliyat olmaya karar verdim burda bikac olumsuz şey okuyunca korkuyorum ama o korkuların isteğimin onune gecmesine izin vermicem.
24 nisan yatışım olucak 25 nisan ameliyat gunum. ancak daha once bırakın ameliyat olmasını hastanede yatışı bile olmayan biriyim. napmam gerektiğini hic bilmiyorum. mesela hastane yatışı icin yanımda neler goturmeliyim. nasıl kıyafet tercih etmeliyim? onerdiğiniz onermediğiniz şeyleri merak ediyorum. ameliyatımdan 1 hafta sonra ucak yolculuğu yapıp calıştığım yere donucem sizce 1 hafta ayaklanmam icin yeterli bir sure mi? Allahım sorunsuz sıkıntısız bir ameliyat sureci olsun inşallah