Kızlaaar yarın ameliyatım var :)))
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Kızlaaar yarın ameliyatım var :)))
-
14-09-2022, 08:06:21Yarın Mecidiyekoy Cevre hastanesinde İlkay huthut'e ameliyat oluyorum...Kas altı (tam kas altı değil dedi kas zarı altını kastediyor sanırım yarın detaylı konuşacağız ameliyat oncesinde )mentor marka meme altı kesisi ile....1.65 53 kg....İlk goruşmeye gittiğimde 275 dedi...En az 300 istiyorum dedim...Forumda bir cok arkadaş ameliyattan sonra ''keşke daha buyuk isteseydim'' dediği icin hatta sonraki goruşmemizde 300 ustu istiyorum dedim mumkunse
)Benim icin sorun yok ben istediğini takarım ama doğal durması onemli dedi...Nolur hocam dedim 300 ustu olsun 325 dedi....1 hafta once konuştuğumuzda...Şimdi mesajlaştık vucuduma olabilecek protezin en buyuğunu istiyorum dedim 300 ustu olanlardanAdam yazık kıyamam 350 ye kadar protez istedim ameliyat oncesi de sabah konuşuruz dedi Napim yaa pişman olmak istemiyorum ameliyatıma saatler kalmış ben hala forumları okuyorum...Hala bilgi ve tecrube edinmeye calışıyorum...Bir kere ameliyat olacağız istiyoruzki en mukemmeli olsun...Gerci sanırım ne olursa olsun şuanki halinden iyi olur da olsun isteklerimizi belirtelim o kadar acı cekeceğiz o kadar para oduyoruz bunlar konuşulmalı değil mi kızlar 07:30 da yarın hastanede hazır bulunacağım cok korkuyorum Ama olmak zorundayım sırf gereklilikten oluyorum biraz goğsum olsa asla bulaşmazdım bu işe ama yok Dualarınızı bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla