6 Eylul gunu yapılacak ameliyat ama duşunmekten uyku tutmuyor eşimden başka kimse bilmiyor sorup konuşacağım kimse yok yani
1-ameliyat sonrası yanımda kimse olmayacak hatta cıkınca servisle eve doneceğim cok mu sıkıntı cekerim ?
2- 2 cocuğum var ameliyat sonrası sarılma fln cok ağrılı olirmu ufak 3 yaşında
3-ameliyattan 7 ve 10 gun sonra başkalarının daveti yaklaşık 3 hafta sonra bizim dvetimiz olacak ozamana iyileşme ilerlermi rahatca gezinebilirmiyim
4- 1.65 boy 53 kiloyum cup denilen den anlamıyorum sutyen olcusu 70 fln 375 cokmuş buyuk durur
Operasyon sonrası duzenleme:
1- durum oyle gerektirdiği icin yanımda kimse yoktu cok cok bı sıkıntısını yaşamadım hemşireler yardımcı oldu yatıp kalkarken zorlandim sadece onuda yavaş hareketlerle kendim yapabildim ama imkan varsa yanınıza birini ayarlayın
2- eve dun geldim cocuklara duştuğumu ağrım olduğunu soyledim sarılma dan opuyorum hatta akşam ufaklığı ayağımda salladım sorun olmuyor yani
3- bugun daha da iyiyim cocuklara kendime kahvaltı hazırladım 3.gunum yani tahminim bu haftaki ne değil ama haftaya olana giderim
4-emzirme doneminde de goguslerim aşırı buyumuştu cok fazla sutum vardı hatta emzirmeyi bırakali bı sene oldu hala sıkıca sut geliyor yani goğus dokum baya deforme olmuştu bu işimize yaradı ve 400 CC takabildi doktor şuanda sanki emzirme donemindeki dolgunluğu hissediyorum hic fazla yada garip gelmiyor bu durum mesela sanki bu kadar gerilmesine alışkınım gibi oldum
Bir not daha; drenlerin cıkması cok merak ediliyor bende aciyacak diye oyle lastik bı baktım doktorun elinde duruyor sağdaki ,soldakinde hafif bı yanma hissettim yani cok aciyacak diye hazirlanin hic acimadi yahu diye karşılaşınca

Şimdilik durum bu kendi davetimiz olunca yine yazarım nasi gecti