Son bir doktora muayene olmak istiyorum kimi onerirsiniz
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Son bir doktora muayene olmak istiyorum kimi onerirsiniz
-
14-09-2022, 07:59:48Merhabalar kızlar bazıları acele yazdığım icin sanırım bişey anlamamış daha dikkatli yazıyorum .., bir hafta once Doktor Mehmet ersin Gonullu'ye muayene oldum goğsum cok cok kucuk olduğu icin yani meme dokum hic yokmuş !Bu yuzden bana doğal duracağını soyleyip mutlaka damla protez takacağını soyledi yuvarlak ele gelirmiş belli olurmuş ...dunde doktor Ozan Balık ile goruştum muayene oldum oda bana goğus dokum olmasa da kas altına takılacağı icin yuvarlak protezin ele gelmeyeceğini ve benim icin daha guzel duracağını soyledi ...ozan bey aslında bana damlada takarım sorun değil ama sen ustun dolgun olsun dekolte istiyor musun dedi ..bende evet deyince yuvarlak ozaman dedi .. Ya gercekten okadar kafam karıştı ki artık ameliyat korkumu stresimi bir kenara bıraktım şimdi hangisi iyi olur onu duşunuyorum .. Ya damla protez takıp dolgun durmaz ise pişman olursam yada yuvarlak protez takıp silikon top gibi durursa ve belli olursa pişman olur muyum diye kafamı karıştırdıkar ..cunki ikiside birbirinden cok emin ikiside dediğinin arkasında .. Şimdi diyorum ki son bir doktora gozikiyim en azından bakalım o ne diyecek sonrasında artık hangi model olacağına karar vericem inşallah ve ağustos sona doğru olmayı istiyorum avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz doktor var mı kızlar muayene olabileceğim ?