Bir adet muzun kabuklarını soyup catalla iyice ezin. İcine bir tatlı kaşığı cırpılmış kremşanti ekleyin. Karışımı cildinize surup 20 dakika kadar bekledikten sonra ılık su ile cildinizi yıkayın.
Bir tatlı kaşığı bira mayasını bir tatlı kaşığı ılık sutun icinde eritin ve bu karışımı yaklaşık yarım saat kadar serin bir yerde mayalanması icin bekletin. Daha sonra karışımı tum cildinize surun. 20 dakika bekledikten sonra cildinizi ılık su ile yıkayın.
Birkac tane buyukce ıspanak yaprağını bir miktar kaynar sutun icine batırıp cıkarın Ispanak yaprakları daha sıcakken cildinize ve boynunuza yayarak yerleştirin. Yaklaşık beş dakika kadar bekledikten sonra yaprakları alın. Yuzunuzu ılık su ile yıkayın.
5-6 adet marulun yapraklarını ince ince doğrayın ve hafif ateşte suyun icinde haşlayın. Marullar biraz soğuduktan sonra parcalara bolunmuş tulbendin uzerine koyup yuzunuze yerleştirin. Yatar vaziyette 20 dakika kadar bekledikten sonra marul lapalarını cildinizden alın ve marulları haşladığınız su ile cildinizi yıkayın.

Sevgili Melek'ler ''ben birde karma cildim icin nemlendirici bakım kremi istiyorum'' diyorsanız şayet, size şahsımın kullandığı ve memnun kaldığı Neutrogena'nın karma ciltler icin olan yukarda resmini verdiğim bakım urununu oneririm

T bolgesi icin ise size tavsiyem yukarda yine kendi kullandığım urunun resmi olan Loreal'in T bolgesi icin tekrar yağlanmaya karşı urunudur.