Merhaba kızlar,
Ben ameliyatımı olalı yaklaşık 11 ay oldu. İlk 2 ay herşey normal giderken daha sonradan goğuslerim değişmeye başladı. Maalesef bu değişim olumlu yonde olmadı. Onceden 1 cm dokum vardı emzirme dolayısı ile doku kaybı yaşamıştım. Ameliyatım yeterli dokum olmadığı icin kas altı oldu. Ağrı sızı da cekmedim pek. 325 cc kas altı mentor marka puruzlu yuzey yumuşak kıvamlı silikon takıldı. 2. Aydan itibaren sol goğsum yukarda ve daha buyuk ve yuvarlak durmaya, sağ goğsum ise nispeten daha kucuk ve normal gecişli fakat koltuk altına doğru kayar vaziyette durmaya başladı. Yatarken de fark oluyor kucuk olan yayılırken buyuk duran goğsum dik duruyor. Sorun nedir anlayamadım fakat bu fark sutyenin , bikininin , acıkcası dikkatli bakınca tshirtlerin bile uzerinden gozukuyor . Ve tabii ki beni rahatsız ediyor. Bu sorunum 8 aydır devam ediyor ama hep erken donem, duzelir diye bekledim. Artık duzelmeyeceğine kanaat getirdim. Benimle aynı sorunu yaşayan kişiler var mı , varsa revizyonda ne gibi işlemler yapıldı? Bu sorun neden kaynaklanabilir? Bilgisi olan varsa yardımcı olurlarsa cok sevinirim...
Revizyona İhtiyacı Olanlar?
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Revizyona İhtiyacı Olanlar?