Merhaba Arkadaşlar,
Size birkac sorum olacak eğer tecrubesi olanlar yardımcı olabilirse cok mutlu olurum.
Şimdi ben, ergenlikte cok kilo aldım ve verdim. Şuan goğsum hic yok değil, hatta sarkma bile var diyemeyiz (en azından goğus ucu paralelliğine bakınca yok). Fakat Goğsum boşalmış durumda.
Daha once de araştırmıştım ve Capa'da bir profesor bana "goğus dokun yeterli, kas ustune sadece cebi dolduracak bir silikon takabiliriz" demişti.
Her ne kadar o zamanlar kas altı istiyor olsam da, şimdi acıkcası kas ustu silikon daha makul geliyor. Hem daha az işlem (neticede kas kesiliyor), hem daha pratik.
Goğuslerimin buyumesini de istemiyorum aslında, sadece oluşan cebin tekrar dolmasını istiyorum. Cok dolu dolu olmasına bile gerek yok (cunku daha cocuk yapmadım, bir de orada esneyecek meme), dediğim gibi cep dolsa bana yeterli. Cunku şimdi kollarımı kaldırdığımda goğsum buzuluyor, sanki kumaşı yukarı doğru cekmişsiniz de kat kat buzulmuş gibi. O goruntuden kurtulsam kafi benim icin.
Merak ettiğim şey şu, aynı durumda olup, yani goğus dokusu ve cebi olup da kas ustu yaptırmış kimse var mı? Goruntu nasıl paylaşmanız mumkun mu? Elbette doğal dursun istiyorum. Ya da tecrubeleriniz varsa, sizce cok buyuk veya cebi gerecek kadar silikon taktirmadığım surece, doğal bir goruntu yakalanır mı?
Bir diğer sorum, goğus altı kesisinde, kas ustune silikonda meme ucu hissizliği ihtimali yine de var mı?
Yardımcı olursanız cok sevinirim.
Silikon Taktıracağım, Kas Ustu, Sarkık Goğus İle İlgili Yardımcı Olur musunuz?
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Silikon Taktıracağım, Kas Ustu, Sarkık Goğus İle İlgili Yardımcı Olur musunuz?