İzmir'de Meme Buyutme Ameliyatı
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- İzmir'de Meme Buyutme Ameliyatı
-
14-09-2022, 07:57:01Merhaba ben 19 yaşındayım. Bugun meme buyutme ameliyatı sonrası 4. Gunumdeyim. Benim icin gercekten gerekli bir ameliyattı, illa ki bir gun yaptıracaktım. Ne kadar erken o kadar iyi diye duşundum cunku sosyal yaşantımı cok fazla etkiliyordu. Aslında gecen sene yaptırma kararı aldık. Ufuk Bilkay ile goruşmeye gittik. Acıkcası icime sinmişti. 4500 tl gibi bi fiyat vermişti fakat bazı nedenlerden oturu ameliyatım bu seneye kaldı. Tekrar Ufuk Bey'den randevu almaya calıştık maalesef ameliyat gunu icin cok gec bi tarih verdi bu sefer. Ben de okulumdan dolayı bir an once yazın başında olsun bitsin istiyordum. Biraz daha araştırma yaptım. Fatih Uygur'u buldum. Hakkındaki yorumlar ve instagram sayfası beni cesaretlendirdi. Bundan 2 hafta once muayene icin gittim. 8000 tl fiyat vermesi bizi biraz zorladı fakat kendisinden almam gereken guveni aldığımı hissettim. Ustelik daha doğal bi gorunum icin ic ya da dış bacağımdan yağ alıp goğus bolgesine enjekte işlemi yapacağını soyledi(tabi ki bilimsel bi adı var ama hatırlayamadım şuan ) bundan 4 gun once de ameliyatımı oldum. Kas altı yapıldığı icin ağrım ozellikle ilk 3 gun cok fazlaydı. Acıkcası insanlar cok rahat bi ameliyat olarak anlatmıştı bu kadar fazla acı olacağını tahmin etmiyordum. Eğer ki kas altı olacaksa ilk 3-4 gun yanınızda size yardımcı olacak birinin olması kesinlikle gerekiyor bence. İlk 2 gun kendim kalkamıyordum bile. Drenler de biraz sinir bozucuydu. Bugun cıkartıldı sonunda. Sonuca gelirsek ilk gun icimden baya sovdum gerek var mıydı ne hallere duştum diye fakat şuan 4. Gundeyim ve kesinlikle pişman değilim. Goğuslerim neredeyse hic yoktu tahta kıvamındaydım neredeyse. Şuan boyutundan ve goruntusunden gayet memnunum. Şişlikler inince kuculecek biliyorum ama yine de eski halinden coooook ama cooook daha iyi. Şuanda baya sert ama gundengune yumuşadığını hissediyorum. Kızarıklıklarım once mora dondu şimdi kahveye. Gittikce onların da azaldığını hissediyorum. Kısacası size tavsiyem kas altı yaptıracaksanız ilk 3 gun sizin icin zorlu olabilir, 4. Gun işe başladımlara kanmayın. Bi sure kesinlikle evde kalmanız gerekiyor. Yine de(umarım cok erken konuşmuyorumdur) aynaya bakınca goğuslerinizi gorduğunuz an kendinizi kotu hissediyorsanız, kıyafet bulurken bile hep aynı tarz, goğuslerinizin kucukluğu belli olmasın diye kırk takla atma zorunluluğunda hissediyorsanız, topluluk icinde guneşlenmek bile sizi strese sokuyorsa bu ameliyatı olmalısınız. Şimdiden psikolojim duzeldi diyebilirim.